Magrana d’origen Espanya, al lineal de Mercadona

Mercadona preveu comprar més de 1.500 tones de magrana d’origen espanyol

09 de novembre de 2020
  • Els "Caps" (clients) tenen a la seva disposició la varietat mollar, de gust dolç i grans de color vermell intens.
  • Els proveïdors alacantins Cambayas (Elx), Frutas y Hortalizas Mas Serrano (Elx), Alcudia (Elx), Plusfruit (Oriola) i Albafruits, COOP. V. (Albatera) assorteixen tota la cadena.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, té previst comprar més de 1.500 tones de magrana origen Espanya aquesta temporada, en la seva aposta pels productes frescos i, concretament, per la fruita i la verdura de proximitat.

Els "Caps" (clients) disposen ara a tota la cadena de la varietat mollar, de gust més dolç i amb grans de color vermell intens. La companyia col·labora amb els proveïdors alacantins Cambayas (Elx), Frutas y Hortalizas Mas Serrano (Elx), Alcudia (Elx), Plusfruit (Oriola) i Albafruits, Coop. V. (Albatera), que assorteixen tota la cadena d'aquesta fruita procedent de les seves localitats d'origen i d'altres municipis de les comarques alacantines del Baix Segura i el Baix Vinalopó.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa "Fruites i Verdures de temporada" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA). Així mateix, defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Magrana d’origen Espanya, al lineal de MercadonaMagrana d’origen Espanya, al lineal de Mercadona.

Magranes origen Espanya a l’arbre, òptimes per a la collitaMagranes origen Espanya a l’arbre, òptimes per a la collita

Logo EActiVat