Síndria de Mercadona al camp

Mercadona preveu comprar 97.000 tones de síndria d'origen nacional per a la campanya d'aquest any, un 3 % més que el 2019

18 de maig de 2020
  • En l’aposta per la fruita i la verdura de proximitat, la companyia aposta per la síndria procedent de camps situats a Andalusia, la Comunitat Valenciana, la Regió de Múrcia i Castella-la Manxa per a la campanya del 2020, que va del març a l’octubre aproximadament.
  • La companyia va comprar 94.000 tones de síndria d'origen nacional per a la campanya del 2019.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i la verdura de proximitat fa que tingui previst comprar 97.000 tones de síndria d'origen nacional de Mercadona per a la campanya del 2020, que va del març a l’octubre aproximadament.

Per proveir d'aquest producte les més de 1.600 botigues que Mercadona té ubicades a Espanya i a Portugal, la companyia col·labora aproximadament amb 19 proveïdors diferents, que tenen camps situats a Andalusia, la Comunitat Valenciana, la Regió de Múrcia i Castella-la Manxa.

Així mateix, la companyia, compromesa amb el repte d'oferir sempre qualitat, qualitat, qualitat i, sobretot, qualitat en tots els seus productes i cada dia, ven la síndria de Mercadona partida per la meitat.

Compromesos amb els productes d'origen nacional

El 2019 les compres de Mercadona a Espanya van assolir un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, la companyia dona suport a la iniciativa “Fruites i Verdures de temporada” del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació.

Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la contractació alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Síndria de Mercadona al campSíndria de Mercadona al camp.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà