Meló disponible a la secció Fruita i Verdura de Mercadona

Mercadona preveu comprar 72.000 tones de meló d’origen nacional per al 2020, un 5 % més que el 2019

06 de juny de 2020
  • En l’aposta per la fruita i la verdura de proximitat, la companyia aposta pel meló conreat a Andalusia, la Regió de Múrcia, Castella-la Manxa, les illes Balears i les Canàries.
  • La companyia va comprar aproximadament 68.500 tones de meló el 2019.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i la verdura de proximitat fa que tingui previst comprar aproximadament 72.000 tones de meló d’origen nacional per al 2020, prop d’un 5 % més que el 2019, any en què en va comprar unes 68.500 tones.

La companyia col·labora durant tot l'any amb més de 20 proveïdors locals que tenen camps situats a Andalusia, la Regió de Múrcia, Castella-la Manxa, les illes Balears i les Canàries.

Compromesos amb els productes d'origen nacional

El 2019 les compres de Mercadona a Espanya van assolir un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, dona suport a la iniciativa “Fruites i Verdures de temporada” del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA).

Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Meló disponible a la secció Fruita i Verdura de MercadonaMeló disponible a la secció Fruita i Verdura de Mercadona.

Meló de Mercadona al campMeló de Mercadona al camp.

Logo EActiVat