2a setmana contra el malbaratament

Mercadona participa en la 2a Setmana contra el malbaratament que promou l’AECOC

23 de setembre de 2019
  • La companyia repeteix com a entitat col·laboradora en la 2a Setmana contra el malbaratament, que se celebra del 23 al 28 de setembre.
  • Aquesta iniciativa compta amb la participació d'empreses i del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació.
  • Mercadona disposa des de fa anys de diverses estratègies per prevenir el malbaratament d'aliments.

El malbaratament d'aliments és un àmbit que segueix preocupant les administracions, els consumidors, els bancs dels aliments i les empreses. És per això que fa anys que l'Associació de Fabricants i Distribuïdors (AECOC) promou la conscienciació i la col·laboració de totes les baules de la cadena alimentària.

Un any més, la 2a Setmana contra el malbaratament té l'objectiu de posar en comú allò que cada baula d'aquesta cadena fa per reduir el malbaratament alimentari.

Mercadona s'ha volgut sumar a la campanya de conscienciació en la seva xarxa de botiga per contribuir a seguir estudiant i compartint accions que ajudin a reduir el malbaratament d'aliments. De fet, Mercadona està adherida des de l'any 2012 a la iniciativa de l'AECOC "L'alimentación no tiene desperdicio, aprovéchala" i disposa a més de diverses estratègies per evitar el malbaratament d'aliments.

Vídeo en castellà:

Com evitar el malbaratament d'aliments a la llar

En aquestes guies compartim com evitar el malbaratament d'aliments a la llar.

Document en espanyol:

 

Guía Hogares contra desperdicio AVACU

Descargar