La Gran Recogida de Alimentos 2023

Mercadona participa en el Gran Recapte d'Aliments de la FESBAL, del 24 al 30 de novembre

23 de novembre de 2023
  • Els clients de la companyia podran fer donacions monetàries en el moment de la compra a favor dels bancs d'aliments.
  • Aquesta modalitat de donació a la línia de caixes permetrà als bancs d'aliments de comprar els aliments que realment necessitin, en les quantitats que calguin i al llarg d'un any.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, se suma al Gran Recapte d'Aliments 2023 que organitza la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) del 24 al 30 de novembre. La companyia posa a disposició de la campanya els seus punts de venda per a la recaptació de fons, amb l'objectiu de donar als clients la possibilitat de participar en aquest gran esdeveniment solidari anual a favor dels bancs d'aliments.

En total, participaran en el Gran Recapte 1.632 botigues de Mercadona de tot Espanya i, com ja és habitual, la col·laboració de la companyia es realitzarà mitjançant donacions monetàries, múltiples d'1 €, que els clients podran fer quan passin per la línia de caixes en el moment de la compra.

Les quantitats donades es transformaran íntegrament en els aliments i productes que els bancs d'aliments participants necessitin, en les quantitats que calguin i al llarg d'un any. D'aquesta manera, la donació a la línia de caixes permet cobrir les necessitats reals dels usuaris finals d’una manera més eficient.

Fullet Gran Recapte d'Aliments a Mercadona

Descargar

 

Donacions de Mercadona l’any 2023

En el primer semestre del 2023, la companyia ha donat més de 10.500 tones d'aliments i productes de primera necessitat a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats socials de tot Espanya i Portugal. Aquesta donació de tota la cadena corresponent a la primera meitat de l’any equival a 174.200 carretons de la compra.

Mercadona col·labora amb més de 650 menjadors socials, 65 bancs d'aliments i altres entitats d'Espanya i Portugal que reben diàriament donacions per donar suport a les persones que més ho necessiten.

Donació monetària a la línia de caixes Gran Recapte d'Aliments a MercadonaDetall de la donació a la línia de caixes en el Gran Recapte d'Aliments a Mercadona.

Separador de caixa Gran Recapte de MercadonaSeparador de caixa a Mercadona amb motiu del Gran Recapte.