Mercadona

Mercadona obre una nova botiga a Leganés (Madrid)

15 de desembre de 2016
  • La nova botiga de Mercadona a Leganés ha suposat una inversió de 3,4 milions d'euros i compta amb una plantilla de 38 treballadors amb ocupació estable i de qualitat.
  • En la seva construcció han participat una mitjana de 50 proveïdors, que han donat ocupació a més de 170 persones durant la fase d'obra.

Mercadona ha obert un nou supermercat a Leganés (Madrid), concretament en Avinguda Porta d'Alcalà, número 3. La companyia ha invertit 3,4 milions d'euros en aquesta botiga, en la construcció de la qual han participat una mitjana de 50 proveïdors, que han donat ocupació a més de 170 persones durant la fase d'obra.

El centre compta amb una superfície de sala de vendes de 1.608 metres quadrats, on se situen totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. Cal destacar les renovades seccions de productes frescs, com la peixateria, que inclou peix de llotja; la de forn a orri; i la secció de fruita i verdura, que aposta per productes de proximitat. També disposa de zones de descans, vestuaris i una sala de formació, espais destinats als 38 treballadors de la plantilla.

D'altra banda, destaca el caràcter ecoeficient del supermercat que incorpora un conjunt de mesures (recuperadors de calor, il.luminació més eficient, temporitzadors i portes automàtiques) que redueixen el consum energètic fins a un 20%.

L'horari d'obertura del centre és de dilluns a dissabte de 9:00 a 21:30 hores, i disposa d'un aparcament de 145 places destinat a facilitar l'acte de compra a tots els clients que es desplacin en vehicle privat. Mercadona ha habilitat, a més, el seu servei a domicili i la compra online a través de la pàgina web.

Sempre Preus Baixos

Aquesta nova obertura permet que els clients de Mercadona es beneficiïn de la seva coneguda i exclusiva política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), que consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de forma permanent. Gràcies a això, Mercadona pot oferir als seus clients més qualitat per menys preu, compromís que, en temps com els actuals, és més important que mai per a les economies familiars.

Mercadona a la Comunitat de Madrid

Amb l'engegada d'aquest supermercat, Mercadona manté la seva aposta decidida per la Comunitat de Madrid. A tancament de l'any 2015 comptava amb 170 botigues i una plantilla de 9.160 persones, totes elles amb ocupació estable i de qualitat. A més, la companyia manté relació comercial amb 347 pimes d'aquesta comunitat i realitza compres a proveïdors de la Comunitat de Madrid per valor de 1.409 milions d'euros a l'any.