Fotografía del nuevo supermercado Mercadona en ubicado en la Plaza de Armas (Sevilla).

Mercadona obre un nou supermercat a Sevilla

12 de desembre de 2016
  • La nova botiga, situada a la Plaça d'Armes, substitueix a la que la cadena tenia al centre comercial sevillà.

  • Amb aquesta obertura, Mercadona obre el seu primer establiment amb una estructura completament circular.

Mercadona ha obert un nou supermercat a Sevilla, concretament a la Plaça d'Armes, on ja tenia un establiment, que serà substituït per aquesta nova botiga. D'aquesta forma, culminen les obres d'un projecte en el qual la cadena ha invertit 4 milions d'euros, en la construcció dels quals han participat 80 proveïdors que han donat ocupació a més de 260 persones durant la fase d'obra.

La botiga s'emmarca a l'entorn de la plaça, propietat d'Adif, en el projecte de reurbanització de la qual s'ha invertit 1 milió d'euros. Compta amb zones lúdiques i un espai diàfan destinat a la celebració de tot tipus d'esdeveniments. L'espai també atorga un major protagonisme a les zones verdes i incorpora un nou model d'enllumenat, més adaptat als usos de l'espai. 

Per la seva banda, la nova botiga Mercadona es compon d'un total de 1.700 metres quadrats de sala de vendes distribuïts en dues plantes, on se situen totes les seccions habituals de la cadena de supermercats: carnisseria, xarcuteria, alimentació envasada, begudes, perfumeria i drogueria. Destaquen les renovades seccions de productes frescs, com la peixateria, que inclou peix de llotja; la de forn a orri; i la secció de fruita i verdura, que aposta pels productes de proximitat.

Després del tancament de l'anterior supermercat Mercadona al centre comercial Plaça d'Armes, la totalitat de la plantilla passa a exercir el seu treball en aquesta nova botiga, que és la primera de la cadena amb una estructura completament circular. Així mateix, els clients que es desplacin al centre amb vehicle privat disposaran de 600 places d'aparcament, repartides en dos soterranis.

Sempre Preus Baixos

Amb aquesta obertura, els clients que realitzin les seves compres es beneficiaran de la coneguda política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), que Mercadona utilitza de forma exclusiva i que consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat i de forma permanent. Gràcies a això, la companyia pot oferir als seus clients la màxima qualitat en els seus productes per un menor preu.

Mercadona a Sevilla

La cadena de supermercats té 69 botigues a la província de Sevilla, 20 d'elles a la capital. Al llarg de 2016 han estat tres les obertures realitzades: al carrer Salat, al carrer Juan Antonio Cavestany i ara la nova botiga a Plaça d'Armes. En total, la companyia ha invertit un total de 8,5 milions d'euros en aquestes actuacions. Al tancament de 2015, Mercadona comptava amb una plantilla de més de 3.500 persones a la província, totes elles amb ocupació estable i de qualitat. D'altra banda, les compres de Mercadona a proveïdors locals van aconseguir el passat exercici els 1.107 milions d'euros.

Imatge capçalera: Fotografia del nou supermercat Mercadona situat a la Plaça d'Armes (Sevilla).