Mercadona entrega 3.500 kilos de productos  Banco alimentos

Mercadona lliura 3.500 quilos de productes a la Fundació Banc d'Aliments de Navarra

03 de novembre de 2016
  • Els productes es destinaran a prop de 35.000 usuaris del Banc d'Aliments de Navarra.
  • A 2015, Mercadona va donar 4.200 tones de productes a entitats socials de tota Espanya.

La Fundació Banc d'Aliments de Navarra (BAN) ha rebut 3.500 quilos de productes donats per Mercadona. Es tracta d'aliments de primera necessitat que l'associació va sol.licitar prèviament a la companyia, concretament llet, oli d'oliva i de girasol i llegums cuits.

Durant el lliurament van estar presents tant el president de la Fundació Banc d'Aliments de Navarra, Gegrorio Yoldi, com el gerent de Relacions Externes de Mercadona a Navarra, Imanol Flandes, qui va afirmar la voluntat de l'empresa de “seguir reforçant” la seva labor social a Navarra. Per la seva banda, Yoldi va destacar el suport que suposava a la Fundació la donació rebuda: “Sense aquest tipus d'accions no podríem ajudar als gairebé 35.000 navarresos als quals arriben els nostres aliments”.

Mercadona manté un conveni de col·laboració amb aquest organisme des de 2013, i ja ha donat 8.500 quilos de productes de primera necessitat des de llavors. Així mateix, aquest acord ha permès que els supermercats de la companyia participin en les campanyes anomenades “Gran Recollida” de Navarra.

Donacions d'aliments Mercadona

En el seu compromís amb la Societat, Mercadona col.labora anualment amb diferents institucions i entitats socials. Aquestes accions van fer que el passat exercici, la companyia donés un total de 4.200 tones de productes a més de 100 menjadors socials, 55 bancs d'aliments i organitzacions socials de tot el país.

Sobre la Fundació Banc d'Aliments de Navarra

El Banc d'Aliments de Navarra (BAN) és una fundació benèfica, integrada en les Federacions Espanyola i Europea de Bancs d'Aliments (FESBAL) des de 1996, que té com a objectiu prioritari la millora de les condicions alimentàries dels grups de persones en risc o situació d'exclusió social, com a base per a la seva integració. A 2015 una mitjana de 184 voluntaris del BAN han distribuït 4,3 milions de quilos d'aliments, a través de 243 entitats socials de Navarra, la qual cosa ha permès lliurar 118 quilos per persona a cadascun dels més dels gairebé 35.000 usuaris del BAN.