Donació de llet Mercadona al Banc dels Aliments de les Comarques de Girona

Mercadona lliura 13.500 litres de llet al Banc dels Aliments de les Comarques de Girona

17 de setembre de 2020
  • Del començament d’any ençà, la companyia ha lliurat més d’1.500.000 quilos d’aliments i articles d’higiene personal a diverses entitats socials de Catalunya.
  • Reforça el seu compromís solidari amb Catalunya i incrementa les donacions a conseqüència de la situació derivada de la crisi sanitària.

Mercadona ha fet efectiu avui el lliurament de 13.500 litres de llet sencera Hacendado al Banc dels Aliments de les Comarques de Girona, que se suma a altres donacions que s’han anat fent a l’entitat durant aquest any. A més, cal afegir que les 28 botigues de la cadena a les comarques gironines donen diàriament a entitats socials productes que estan propers a la data de caducitat i són aptes per al consum, de manera que s’evita qualsevol malbaratament alimentari.

Amb la nova donació de llet efectuada avui, Mercadona eleva a 170.000 els quilos de productes de primera necessitat lliurats a diverses entitats socials i organitzacions benèfiques gironines durant els primers 8 mesos de l’any. Això representa per a Mercadona un esforç i alhora la satisfacció de dur a terme els objectius de solidaritat i responsabilitat social de la companyia.

Pel que fa a Catalunya, des de l’1 de gener fins avui, Mercadona ha lliurat més d’1.500.000 quilos d’aliments i articles d’higiene personal a entitats socials d’arreu del territori, xifra que equival a més de 25.000 carretons de la compra.

En aquest sentit, el president del Banc dels Aliments, Frederic Gómez, ha manifestat: “Estem molt agraïts per aquesta nova donació de Mercadona, productes de primera necessitat que, des d’avui mateix, es repartiran a les entitats socials del territori”. I ha afegit: “Ens van molt bé, a causa del fort increment de persones que reben aliments nostres amb motiu de la pandèmia, que ha fet que la necessitat alimentària hagi augmentat en un 40 % al territori. A més la donació actual, que s'afegeix a d’altres que ens ha fet Mercadona, és especialment interessant, ja es tracta d’un producte molt necessari.”

Per la seva banda, el director de Relacions Externes de Mercadona a Girona, Santi Mont, ha agraït “la tasca que estan duent a terme les entitats socials com el Banc dels Aliments de les Comarques de Girona” i ha posat de manifest: “L’increment de les donacions efectuades enguany, en uns moments molt difícils per a moltes famílies, obeeix a la voluntat de complir les nostres obligacions com a part integrant de la societat i ajudar a pal·liar, en la mesura del possible, l’increment de les demandes dels col·lectius més desfavorits.”

Donació de llet Mercadona al Banc dels Aliments de les Comarques de GironaDonació de llet Mercadona al Banc dels Aliments de les Comarques de Girona.

Logo EActiVat