Ampliació de l'equip per a la campanya d'estiu 2024 a Mercadona

Mercadona inicia la contractació per a la campanya d'estiu

04 de abril de 2024
  • El salari inicial és de 1.553 euros bruts al mes i les noves incorporacions reben formació adaptada al seu lloc.
  • La companyia amplia la plantilla de maig a setembre per respondre a l'arribada de turistes i mantenir l'excel·lència en el servei.

Mercadona preveu contractar personal per a la campanya d'estiu del 2024, que engegarà el maig i acabarà el mes de setembre. L'objectiu és reforçar la seva plantilla de més de 100.000 persones per garantir l'excel·lència del servei a les botigues i el repartiment a domicili, en una època que coincideix amb l'arribada de turistes i amb les vacances de la resta del personal.

Les ofertes de feina ja estan disponibles al seu Portal d'Ocupació per cobrir llocs en alguns supermercats d'Espanya. En les ofertes es descriuen les condicions del lloc, com una retribució inicial de 1.553 euros bruts al mes i que no es requereix experiència prèvia, ja que els qui s'incorporen a la companyia reben formació específica adaptada a cada lloc de treball. Així mateix, les noves incorporacions passaran a formar part d'un equip que es caracteritza per treballar en equip, amb vocació de servei al client i capacitat de millora constant. 

Mercadona aposta fortament pel conjunt de les persones que componen la seva plantilla, i ho fa per mitjà d'un lot de valor altament competitiu que promou l'estabilitat laboral, la defensa de la igualtat i la diversitat, la conciliació, la formació contínua i retribucions per sobre de la mitjana del sector.