Lineal d’olives i confitats d’un supermercat de Mercadona

Mercadona incrementa un 45 % les vendes d'olives i confitats pel canvi d'hàbits del consumidor

04 de maig de 2020
  • D’entre l'assortiment, destaquen les Olives Chupadedos amb una venda de 8.000 unitats al dia, un 65 % més que abans.
  • Les vendes d'aquests productes pugen durant aquests dies perquè ara el client es fa l'aperitiu a casa.
  • La companyia té més de 100 referències diferents, disponibles segons els gustos i els costums de la zona on s'ubiqui la botiga, que elaboren més de 30 proveïdors diferents.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incrementa un 45­ % les vendes d'olives i confitats d’Hacendado pel canvi d'hàbits del consumidor, ja que ara "El Cap" (client) es fa l'aperitiu a casa. La companyia té més de 100 referències diferents d'olives i confitats, disponibles segons els hàbits i els costums de la zona on s'ubiqui la botiga.

D’entre tot l'assortiment, destaquen les Olives Chupadedos de Mercadona, que elabora el Proveïdor Totaler Aceitunas Guadalquivir a Andalusia. Les vendes d’aquest producte s’han incrementat fins a 8.000 unitats al dia, un 65 % més que abans. Aquestes olives, disponibles a totes les botigues d'Espanya, sorprenen el client pel seu gust i el color verd natural característic, i perquè s’ofereixen en un pot reutilitzable.

Aquests productes, que elaboren més de 30 proveïdors diferents, es caracteritzen perquè són un snack habitual per a qualsevol moment del dia. Les olives, que es consideren un superaliment, destaquen per les seves propietats beneficioses, i els confitats, perquè són rics en proteïnes i baixos en greixos.

Olives Chupadedos al lineal d’un supermercat de MercadonaOlives Chupadedos al lineal d’un supermercat de Mercadona.

Lineal d’olives i confitats de MercadonaLineal d’olives i confitats d’un supermercat de Mercadona.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà