Lineal amb escopinyes i musclos en un supermercat de Mercadona

Mercadona incrementa un 40 % les vendes dels musclos i les escopinyes, els reis de l’aperitiu a casa

11 de juny de 2020
  • Entre l'assortiment, destaquen les escopinyes al natural i els musclos en escabetx, al natural i amb salses diferents.
  • Escurís (Jealsa Rianxeira) i Friscos, en el cas dels musclos, i Lenger Seafood i Conservas Dani, en el cas de les escopinyes, són els Proveïdors Totaler responsables d’elaborar aquests productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, augmenta aproximadament un 40 % les vendes dels musclos i les escopinyes de Mercadona, els reis de l'aperitiu que els "caps" (clients) es preparen a casa.

De les escopinyes al natural de Mercadona, que elaboren els proveïdors Lenger Seafood d’Holanda i Conservas Dani amb seu a Vilassar de Mar (Barcelona), n’hi ha de mides diferents, des d’XS fins a XL. Pel que fa als musclos de Mercadona, que elaboren Escurís (Jealsa Rianxeira) amb seu a A Pobra do Caramiñal (la Corunya) i Friscos a Catoira (Pontevedra), destaquen els musclos en escabetx de diverses mides, al natural, en escabetx picants i amb salsa de vieira.

Lineal amb escopinyes i musclos en un supermercat de MercadonaLineal amb escopinyes i musclos en un supermercat de Mercadona.

Logo EActiVat