Lineal de productes per a preparar i conservar aliments d’un supermercat de Mercadona

Mercadona incrementa més d'un 70 % les vendes dels productes per a preparar i conservar aliments a casa pels canvis d'hàbits del consumidor

05 de maig de 2020
  • Les vendes d'aquests productes creixen durant aquests dies perquè el client aprofita l'estada a casa per a cuinar més. En concret, prepara més rebosteria amb motlles, paper vegetal i de plàstic transparent, alhora que conserva més menjar en recipients hermètics i bosses per a aliments.
  • Per contra, les vendes del paper d'alumini, producte emprat generalment per a embolicar productes per sortir de casa, cauen un 20 %.
  • Els Proveïdors Totaler, responsables de fabricar aquests productes, n’han reforçat la producció per a garantir-ne el proveïment a les botigues.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incrementa més d'un 70 % les vendes de productes per a preparar i conservar aliments a casa de Mercadona pels canvis d'hàbits del consumidor, ja que ara "El Cap" (client) aprofita l’estada a casa per a cuinar més. En concret, creixen les vendes de productes per a elaborar rebosteria, com ara motlles, paper vegetal i paper de plàstic transparent, i de productes per a conservar menjar, com recipients hermètics i bosses per a aliments. En aquest sentit, destaca que les vendes del paper d'alumini, producte emprat generalment per a embolicar aliments per sortir de casa, cauen un 20 %.

De l'assortiment per a cuinar i preparar rebosteria de Mercadona, destaquen els motlles, de mides i formes diverses, el paper vegetal i el paper de plàstic transparent, amb resistències diferents. Quant a l'assortiment per a conservar aliments durant més temps i en millors condicions, destaquen els recipients hermètics, de mides i formes diverses, i les bosses per a guardar aliments, amb varietat d'usos, tant per a emmagatzemar com per a congelar o rostir.

Així mateix, destaca que tots els Proveïdors Totaler responsables de la producció d'aquests productes, com SP Berner per als recipients hermètics a Aldaia (València); ITS per a les bosses de rostir, el paper de plàstic transparent i el paper vegetal a Holanda; Saplex per a les bosses d'entrepà i congelació a Canovelles (Barcelona); P&H per als motlles de magdalena i trufa a San Agustín de Guadalix (Comunitat de Madrid), i Alibérico per als motlles d'alumini a Madrid (Comunitat de Madrid), n’han reforçat la producció per a garantir-ne el proveïment a les més de 1.600 botigues que la companyia té ubicades a Espanya i Portugal.

Lineal de productes per a preparar i conservar aliments d’un supermercat de MercadonaLineal de productes per a preparar i conservar aliments d’un supermercat de Mercadona.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà