Blat de moro dolç i pèsols en conserva al lineal d’un supermercat de Mercadona

Mercadona incrementa en més d'un 20 % les vendes del blat de moro dolç i dels pèsols en conserva pels canvis d'hàbits del consumidor

23 de maig de 2020
  • Les vendes d'aquests productes, que en el cas del blat de moro es conrea a Navarra i Albacete, i en el cas del pèsol, a Navarra i Saragossa, pugen durant aquests dies perquè el client es comença a preparar plats més lleugers de cara a l'estiu.
  • Aquests productes els elabora el Proveïdor Totaler Cidacos a Autol (La Rioja).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incrementa en més d'un 20 % les vendes del blat de moro dolç i dels pèsols en conserva pels canvis d'hàbits del consumidor, ja que "El Cap" (client) es comença a preparar plats més lleugers de cara a l'estiu. El blat de moro dolç de Mercadona es fa servir generalment per a amanides i el pèsol en conserva de Mercadona, com a ingredient de guisats, amanides o guarnicions.

Aquests productes els elabora el Proveïdor Totaler Cidacos a les seves instal·lacions d'Autol (La Rioja), la matèria primera del qual es conrea majoritàriament a Navarra i Albacete, en el cas del blat de moro, i a Navarra i Saragossa, en el cas del pèsol.

Compromesos amb els productes d’origen nacional

El 2019 les compres de Mercadona a Espanya van assolir un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials amb el sector primari, la companyia col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, dona suport a diverses iniciatives que du a terme el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació en aquest sentit.

Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la contractació alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Blat de moro dolç i pèsols en conserva al lineal d’un supermercat de MercadonaBlat de moro dolç i pèsols en conserva al lineal d’un supermercat de Mercadona.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà