- La companyia amplia la secció de Forn amb dos productes nous, el pa de pessic de crema d’avellana i les canyes assortides, pels canvis d'hàbits del consumidor, que comença a elaborar menys rebosteria a casa.
Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, amplia l'assortiment de la secció de Forn amb dos productes nous: el pa de pessic de crema d’avellana i les canyes assortides, i en ven un total de 8.000 unitats al dia. La bona acollida d’aquesta novetat es deu a la gran qualitat d'aquests productes i als canvis d'hàbits del consumidor, ja que a "El Cap" (client) li costa menys comprar-los que fer-los a casa.
El pa de pessic de crema d’avellana de Mercadona, disponible a tota la cadena, l’elabora Pastisfred a Montblanc (Tarragona). Aquest dolç nou es caracteritza perquè és un pa de pessic sucós tallat per la meitat, farcit de crema de cacau i avellana, i amb una cobertura de xocolata negra amb trossets d'avellana i galeta molta.
D'altra banda, les canyes assortides de Mercadona, de pasta de full cruixent i farcides, es venen en un paquet de quatre: dues de cacau i dues de crema. Aquest producte també està disponible a tota la cadena i l’elabora Dulces Olmedo a Estepa (Sevilla).
Pa de pessic de crema d’avellana al lineal de Mercadona.
Canyes assortides al lineal de Mercadona.