Pa de pessic de crema d’avellana i canyes assortides de la secció de Forn de Mercadona

Mercadona incorpora dos dolços nous a la secció de Forn i en ven 8.000 unitats al dia

22 de maig de 2020
  • La companyia amplia la secció de Forn amb dos productes nous, el pa de pessic de crema d’avellana i les canyes assortides, pels canvis d'hàbits del consumidor, que comença a elaborar menys rebosteria a casa.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, amplia l'assortiment de la secció de Forn amb dos productes nous: el pa de pessic de crema d’avellana i les canyes assortides, i en ven un total de 8.000 unitats al dia. La bona acollida d’aquesta novetat es deu a la gran qualitat d'aquests productes i als canvis d'hàbits del consumidor, ja que a "El Cap" (client) li costa menys comprar-los que fer-los a casa.

El pa de pessic de crema d’avellana de Mercadona, disponible a tota la cadena, l’elabora Pastisfred a Montblanc (Tarragona). Aquest dolç nou es caracteritza perquè és un pa de pessic sucós tallat per la meitat, farcit de crema de cacau i avellana, i amb una cobertura de xocolata negra amb trossets d'avellana i galeta molta.

D'altra banda, les canyes assortides de Mercadona, de pasta de full cruixent i farcides, es venen en un paquet de quatre: dues de cacau i dues de crema. Aquest producte també està disponible a tota la cadena i l’elabora Dulces Olmedo a Estepa (Sevilla).

Pa de pessic de crema d’avellana al lineal de MercadonaPa de pessic de crema d’avellana al lineal de Mercadona.

Canyes assortides al lineal de MercadonaCanyes assortides al lineal de Mercadona.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà