Mercadona

Mercadona inaugura un nou supermercat a Granadilla d'Abona (Santa Cruz de Tenerife)

09 de desembre de 2016
  • La companyia ha invertit en la nova botiga 4,5 milions d'euros.
  • L'establiment compta amb una plantilla de 31 treballadors amb ocupació estable i de qualitat.

Mercadona ha obert un nou supermercat a Granadilla d'Abona (Santa Cruz de Tenerife), concretament a l'Avinguda Fundador Gonzalo González, s/n. En l'establiment s'han invertit 4,5 milions d'euros i s'han incorporat un total de 31 treballadors, que posseeixen una ocupació estable i de qualitat.

La botiga es compon d'una superfície de sala de vendes de 1.750 metres quadrats, on se situen les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. Entre totes elles, destaquen les renovades seccions de productes frescs, com la peixateria, que inclou peix procedent directament de les Confraries i Vaixells contractats a les illes; la de forn a orri; i la de fruita i verdura, que aposta pels productes de proximitat. L'establiment disposa també de zones de descans i vestuaris per als treballadors, i d'una sala de formació també destinada a la plantilla.

D'altra banda, cal recalcar el caràcter ecoeficient del supermercat, ja que incorpora un conjunt de mesures (recuperadors de calor, il·luminació més eficient, temporitzadors i portes automàtiques), que redueixen el consum energètic fins a un 20%.

L'horari d'obertura de la nova botiga és de dilluns a dissabte de 9:00 a 21:30 hores, i disposa d'un aparcament de 132 places que facilitarà l'acte de compra a tots els clients que es desplacin en vehicle privat.

Sempre Preus Baixos

Els clients que realitzin les seves compres en aquest nou supermercat es beneficiaran de la coneguda política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), que Mercadona utilitza de forma exclusiva. Consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat i de forma permanent. D'aquesta manera, la companyia pot oferir als seus clients la màxima qualitat en els seus productes per un preu més baix.

Mercadona a Canàries

 L'engegada d'aquest establiment suposa el manteniment de l'aposta que Mercadona realitza a Canàries, on, a tancament de l'exercici 2015 comptava amb una plantilla de 4.096 persones, totes elles amb ocupació estable i de qualitat. A més, la companyia manté relació comercial amb el Sector Primari d'aquesta comunitat, amb qui realitza compres per valor de 466 milions d'euros a l'any.