Secció A punt per Menjar amb el lliure servei

Mercadona implanta el lliure servei a la seva secció A punt per Menjar, disponible en més de 800 botigues

06 de maig de 2022
  • Aquest nou servei conviurà amb l'atenció personalitzada, amb l'objectiu de millorar l'experiència del client, reduir el seu temps d'espera i optimitzar els processos de la companyia per fer més rendible aquesta nova secció.
  • L'objectiu és que totes les botigues que tenen aquesta secció disposin d’aquest nou model de venda a finals d'any.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, implanta el lliure servei a la seva nova secció A punt per Menjar. Després de més de quatre mesos de prova en alguns supermercats, aquest nou model de venda s'anirà implantant de manera progressiva a les més de 800 botigues que tenen aquesta secció, amb l'objectiu que estigui disponible en totes elles a finals d'any. A més, totes les botigues que s'obrin amb aquesta secció ja ho faran amb aquest nou model de venda.

El lliure servei d’A punt per Menjar a Mercadona dona l'opció al client d'optar per alguns dels més de 35 plats que ofereix aquesta secció sense cap tipus d'espera i amb la mateixa qualitat que s'ofereix amb l'atenció personalitzada. Totes aquestes opcions se serveixen en envasos fabricats amb materials naturals, com la canya de sucre (material compostable), el cartó o el paper.

Aquest nou model de venda conviurà amb l'atenció personalitzada, amb l'objectiu de millorar l'experiència de "El Cap” (client), reduir el seu temps d'espera i optimitzar els processos de la companyia per fer més rendible aquesta nova secció que es va començar a implantar a mitjans del 2018.

Secció A punt per Menjar amb el lliure servei
Secció A punt per Menjar amb el lliure servei.