Mango cultivat per proveïdors de Màlaga

Mercadona ha comprat aquest any 3.000 tones de mango a proveïdors de Màlaga, un 30% més

26 de desembre de 2018
  • La companyia acaba la campanya de mango d'origen malagueny, que s’ha comercialitzat als supermercats de la península i les Balears.
  • Per a aquesta campanya, Mercadona ha comprat mango al seu interproveïdor Frutas Montosa, amb seu a Cajiz, i als proveïdors SAT Trops, Tropical Millenium, Exceltrop i Provelpack, tots ells de Vélez-Málaga.

La cadena de supermercats Mercadona ha comercialitzat aquest any mango procedent de la província de Màlaga a les seves botigues de la península i les Balears. L'aposta de la companyia pels productes frescos i, concretament, per la fruita i la verdura de proximitat, ha propiciat que, en aquesta última campanya, que va acabar el 14 de desembre passat, hagi comprat més de 3.000 tones de mango a proveïdors malaguenys, un 30 % més que en la campanya anterior.

En concret, per a aquesta campanya la companyia ha comprat mango al seu interproveïdor Frutas Montosa, amb seu al municipi malagueny de Cajiz, i als proveïdors SAT Trops, Tropical Millenium, Exceltrop i Provelpack, tots ells amb seu a Vélez-Málaga.

Entre les propietats principals del mango hi ha la seva acció antioxidant i anticancerígena. Pel seu contingut en vitamina A és important per a la salut. Té un acció beneficiosa sobre la pell, la vista, el cabell i el sistema immunitari. També pel seu contingut en vitamina C ajuda a l'absorció de ferro i a la formació de glòbuls vermells. Així mateix, el mango té propietats digestives; el seu alt contingut de magnesi i fibra té un efecte saciant beneficiós per a persones amb sobrepès i diabetis.

Salsa de mango, fruit de l'aposta per la innovació

Mercadona té al seu assortiment una salsa de mango elaborada pel seu interproveïdor Frutas Montosa. Es tracta d'un producte fresc i sa, exemple de l'aposta de Mercadona i el seu interproveïdor per la innovació orientada a tenir productes amb la millor relació qualitat-preu del mercat per als seus clients.

Aposta pels productes frescos de proximitat

El 2017 Mercadona va fer compres a proveïdors de la província de Màlaga per valor de 738 milions d'euros, un 38 % més que el 2016.