Borses en la línia de caixes en un supermercat Mercadona.

Mercadona formalitza la seva col·laboració amb el Banc dels Aliments Eivissa i Formentera

08 de maig de 2017
  • La cadena de supermercats i el Banc dels Aliments Eivissa i Formentera han signat un acord de col·laboració anual amb el qual Mercadona es compromet a donar una tona d'aliments de primera necessitat i productes de condícia personal a l'entitat benèfica.

Mercadona i el Banc dels Aliments Eivissa i Formentera han signat un acord de col·laboració anual per formalitzar la seva relació. Mitjançant l'acord aconseguit, la cadena de supermercats es compromet a donar una tona d'aliments de primera necessitat i productes de condícia personal al Banc dels Aliments en funció de les necessitats concretes que aquests detectin per distribuir-los entre les organitzacions socials que treballen amb les persones i famílies més necessitades.

El Vicepresident del Banc dels Aliments, Jaume Ródenas i la responsable de Relacions Externes de Mercadona a Illes Balears, Bàrbara Ordás han rubricat aquest divendres l'acord i durant la signatura des de Mercadona s'ha agraït “el treball i dedicació al servei dels més necessitats” que s'està duent a terme a través del Banc dels Aliments Eivissa i Formentera.

En aquest sentit, el Vicepresident de l'entitat Jaume Ródenas ha agraït “la col·laboració desinteressada de Mercadona, a més de la seva predisposició a participar en la Campanya de la Gran Recollida d'Aliments 2017, com ja va fer l'any passat" que va destacar "té com a objectiu recollir el màxim d'aliments possible per poder ajudar a les persones i famílies més desfavorides”.

Al llarg de 2016, Mercadona també va col·laborar en Illes Balears amb donacions de més de 107 tones d'aliments a la Fundació Banc d'Aliments de Mallorca, als Bancs Municipals de Maó i Ciutadella a Menorca, a Càrites Diocesana d'Eivissa i Formentera, al Menjador Social d'Inca gestionat per Càrites Diocesana de Mallorca i al Menjador Social de Ca l’Ardiaca gestionat per l'Associació Altruista Es Refugi a Palma.

Dins de les accions de compromís social, Mercadona col·labora des de fa anys amb diferents institucions i organitzacions benèfiques de tota Espanya com Bancs d'Aliments, Càrites Diocesana, Creu Roja i més de 120 menjadors socials. A 2016, Mercadona ha donat més 6.500 tones d'aliments el que equival a més de 108.000 carros de compra.