oment del lliurament al Banc d'Aliments d'Alacant.

Mercadona fa un nou lliurament de productes al Banc d'Aliments d'Alacant

26 de setembre de 2017
  • La nova donació de Mercadona, que ha consistit en 5.600 litres de llet i 6.300 litres d'oli, se suma a la col·laboració que la cadena ja manté amb el banc i altres entitats socials d'Alacant.

Mercadona ha realitzat un nou lliurament de més de 5.600 litres de llet i 6.300 litres d'oli al Banc d'Aliments d'Alacant. Aquest lliurament està emmarcat dins de l'acord de col·laboració que la cadena de supermercats manté amb el Banc d'Aliments de la província. Amb aquest nou lliurament, Mercadona ja ha donat al Banc d'Aliments d'Alacant més de 95.000 quilos de productes de primera necessitat durant els cinc anys de vigència de l'acord que manté amb aquesta entitat.

 A més, Mercadona va a col·laborar com en anys anteriors en la "Gran Recollida" que organitza en el mes de desembre la FESBAL (Federació Espanyola de Bancs d'Aliments) i en la qual participen els diversos Bancs d'Aliments de tota Espanya. A la província d'Alacant, Mercadona també posa a la disposició del Banc d'Aliments molts dels seus supermercats com a punts de recollida d'aliments de primera necessitat perquè els clients interessats puguin donar aliments en la iniciativa denominada "Operació Quilo”. En l'edició del passat 2016 es van recollir en les seves botigues uns 135.000 quilos de productes bàsics donats pels clients. A banda del Banc d'Aliments, també ha col·laborat amb Càritas parroquial o amb Creu Roja en múltiples "Operacions Quilo".

El Director del Banc d'Aliments d'Alacant Juan Vicente Peral ha comentat: "Estem molt agraïts a Mercadona per continuar un any més col·laborant amb nosaltres renovant el seu compromís d'ajudar a les famílies de la província que més ho necessiten”.

D'altra banda, indicar que des de juny de 2016 Mercadona col·labora amb el Menjador Social de l'Associació de Veïns La Prosperidad de San Gabriel, a Alacant, donant diàriament productes que retira de la venda però que estan en perfecte estat per al seu consum. Amb això pretén ajudar al menjador social del barri de San Gabriel que prepara i serveix menjar diàriament per a unes 100 persones.

Mercadona col·labora amb més de 120 menjadors socials i 60 bancs d'aliments i diferents institucions i organitzacions benèfiques de tota Espanya. L'any 2016 Mercadona va donar 6.500 tones d'aliments, el equival a uns 108.000 carros de compra.

Imatge de capçalera: Juan Vicente Peral, Director del Banc d'Aliments d'Alacant, al costat de Luis Consuegra, Director de Relacions Externes de Mercadona a Alacant.