Voluntaris del menjador Manos de Ayuda Social, juntament amb personal de Mercadona, en el primer lliurament d’aliments

Mercadona donarà diàriament productes al menjador social Manos de Ayuda Social de Vallecas (Madrid)

28 de gener de 2020
  • La cadena de supermercats inicia avui una col·laboració amb aquesta entitat, a la qual lliurarà diàriament productes de primera necessitat i contribuirà, així, a l'atenció dels 120 usuaris del seu menjador social ubicat a Vallecas (Madrid).
  • Aquest acord se suma a la col·laboració de Mercadona amb menjadors de tota la Comunitat de Madrid, als quals aporta, a més dels aliments, recursos logístics i humans per a poder fer la donació.

La companyia Mercadona ha començat avui una col·laboració amb el menjador social Manos de Ayuda Social de Vallecas (Madrid), per la qual, en el marc de la responsabilitat social de la companyia, es compromet a donar diàriament productes de primera necessitat a aquest menjador. El lliurament d'aquests productes, aptes per al consum, però no per a la venda, segons els criteris de l'empresa, es farà gràcies a l'aportació, també per part de l'empresa, dels recursos logístics i humans que permeten que els aliments arribin en perfectes condicions de qualitat i de seguretat alimentària.

El responsable de Relacions Externes de Mercadona, Gonzalo Canelada, ha destacat que "aquesta nova col·laboració referma el compromís social de la companyia i ens fa sentir molt orgullosos de poder aportar la nostra petita contribució a aquest menjador social, per ajudar-los a fer que puguin seguir atenent les persones més necessitades".

Per la seva banda, la presidenta del menjador social Manos de Ayuda Social, Beatriz Quintana, ha agraït a Mercadona la seva col·laboració i ha destacat que "portar endavant el nostre menjador social és un gran repte diari, ja que únicament comptem amb les aportacions d'empreses com Mercadona i el treball impagable de l'equip de voluntaris, que es comprometen tot l'any. És per això que l'inici d'aquesta col·laboració és molt important per nosaltres, no només per l'aportació en espècie que suposa, sinó per l'ànim que ens dona veure tanta solidaritat, fet que ens ajuda a tirar endavant la nostra tasca social".

Responsabilitat social de Mercadona

Un dels compromisos de Mercadona és tornar a la Societat part de tot el que en rep. La companyia ha reforçat aquest compromís per mitjà del seu Pla d'Acció Social, amb el suport a diverses institucions i entitats socials de totes les comunitats autònomes.

Gràcies a les diferents iniciatives en què Mercadona participa, la companyia va donar el 2019 més de 9.100 tones de productes a menjadors socials, bancs dels aliments i altres entitats benèfiques de tot Espanya. Aquesta aportació equival a més de 150.000 carretons de la compra.

Imatge de capçalera: Voluntaris del menjador Manos de Ayuda Social, juntament amb personal de Mercadona, en el primer lliurament d’aliments.