Lliurament d’aliments de Mercadona al Banc d’Aliments de Guipúscoa

Mercadona dona més de 49.000 quilos de productes de primera necessitat al Banc d’Aliments de Guipúscoa

06 de maig de 2020
  • Reforça les donacions d’aliments durant la situació excepcional ocasionada per la COVID-19 per donar resposta a les demandes de les persones més necessitades en aquesta situació de complexitat extraordinària que estem vivint.
  • Avui lliura 24.318 quilos de llegums, arròs, pasta i llet a l’entitat benèfica.
  • En total, des del 30 de març fins avui, la companyia ha lliurat més de 154 tones de productes bàsics a diverses entitats socials del País Basc.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha lliurat la quantitat de 49.115 quilos de productes de primera necessitat, com ara llegums, arròs, pasta i llet, i també productes frescos, al Banc d'Aliments de Guipúscoa.

La companyia ha fet efectiu avui el lliurament al Banc d'Aliments de Guipúscoa de 24.318 quilos de llegums, arròs, pasta i llet (un total de 30 palets), que se suma al que es va fer a principis d'abril de 2.915 litres de llet (5 palets). Aquestes donacions se sumen a les que Mercadona fa diàriament al Banc d'Aliments de Guipúscoa (que aquestes darreres setmanes, arran de la situació ocasionada per la COVID-19, ha recollit als supermercats la Creu Roja de Guipúscoa) i que, des del 30 de març passat, fan un total de 21.882 quilos.

Mercadona respon així a la crida feta pel Banc d'Aliments de Guipúscoa i reforça les donacions d’aliments durant la situació excepcional ocasionada per la COVID-19 amb l'objectiu de donar resposta a les demandes de les persones més necessitades i ajudar a pal·liar-les, en la mesura del possible.

El president del Banc d’Aliments de Guipúscoa, Jose Manuel Pineda, ha afirmat: "La col·laboració de Mercadona en forma de donacions ha estat, abans, durant i estic segur que ho serà també després de la pandèmia, simplement excel·lent, com diem aquí ‘per treure’s la txapela’."

Per la seva banda, la responsable de Relacions Externes de Mercadona a Guipúscoa, Miryam Oca, ha agraït “l'enorme tasca que duen a terme les entitats socials guipuscoanes" i ha assenyalat: "La donació de més de 49.000 quilos d'aliments duta a terme aquestes setmanes és la nostra petita contribució per ajudar a donar resposta a les necessitats de les persones que més ho necessiten en aquesta situació de complexitat extraordinària que estem vivint."

Una política d’acció social sostenible integrada en l’estratègia d’RSE de Mercadona

Un dels compromisos que Mercadona manté amb la societat és tornar part de tot el que en rep. Amb aquest objectiu, es desenvolupa el Pla de Responsabilitat Social de la companyia, que atén el component social i ètic a través de diferents línies d'actuació sostenibles que reforcen l’aposta pel creixement compartit.

En el marc d'aquesta política, a més de col·laborar amb els bancs d'aliments de Biscaia, Àlaba i Guipúscoa, la cadena de supermercats també dona productes al menjador social de Los Desamparados de Vitòria i a la Creu Roja del País Basc. La donació es fa diàriament, de dilluns a dissabte, i els lliuraments es fan en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària.

De fet, des del 30 de març fins avui, la companyia ha lliurat més de 154 tones de productes bàsics a aquestes entitats socials del País Basc.

Lliurament d’aliments de Mercadona al Banc d’Aliments de GuipúscoaLliurament d’aliments de Mercadona al Banc d’Aliments de Guipúscoa.

Lliurament d’aliments de Mercadona al Banc d’Aliments de GuipúscoaLliurament d’aliments de Mercadona al Banc d’Aliments de Guipúscoa.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà