Mercadona dóna aliments.

Mercadona dóna més de 12.000 litres de llet al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona

01 de setembre de 2017
  • A nivell de Catalunya, la companyia entrega 90.000 litres de llet sencera Hacendado als quatre Bancs dels Aliments.
  • Des de començament d'any fins ara, Mercadona ha donat 400.000 quilos d’aliments i altres productes de primera necessitat a diverses institucions i organitzacions benèfiques de les comarques tarragonines.

La companyia de supermercats Mercadona ha fet efectiva avui la donació de 12.096 litres (28 mitges paletes) de llet sencera de la marca pròpia Hacendado al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona en compliment del conveni de col·laboració signat per ambdues parts. Aquesta donació se suma a l’efectuada als Bancs dels Aliments de les comarques de Girona i de Lleida, i continuarà els propers dies amb el repartiment al Banc dels Aliments de Barcelona fins a completar els 90.000 litres de llet donats aquest any.

 La relació entre Mercadona i la Fundació Bancs dels Aliments de Catalunya, que engloba els 4 Bancs dels Aliments, va iniciar-se l’any 2010 coincidint amb la campanya de recollida d’aliments bàsics en supermercats i mercats. La relació iniciada fa vuit anys entre la cadena de distribució i l’entitat benèfica s’emmarca des de dues vessants: posar a disposició dels Bancs dels Aliments les botigues de Mercadona en les edicions que organitzen per a recaptar aliments; i, per altra banda, fer una donació de producte de primera necessitat per tal que el Bancs dels Aliments els puguin distribuir a les persones necessitades a través d’entitats benèfiques.

 Durant l’acte d’entrega, el President del Banc dels Aliments de Tarragona, Eusebio Alonso, ha expressat “el més sincer agraïment a Mercadona, per la sensibilitat que demostra i ha demostrat en el seu compromís d’ajudar als més necessitats”, i ha afegit que “representa un exemple de solidaritat al destinar una part dels seus beneficis en forma d’aliments per aquelles persones que més ho necessiten. Sempre que hem trucat a la seva porta ens han atès amb generositat. Aquest és un exemple que afortunadament, a tota Espanya, s’està expandint a altres institucions”.

 En aquest sentit, el responsable de Relacions Externes de Mercadona a Tarragona, Joan Gili, ha remarcat “la important tasca” que duu a terme el Banc dels Aliments “al recollir i repartir els aliments entre els més necessitats” i ha manifestat que aquesta nova donació de 12.096 litres de llet que fa la companyia “és la nostra petita contribució per ajudar a les persones més necessitades del nostre entorn”.

A més de la col·laboració amb el Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, Mercadona també dóna diàriament (de dilluns a dissabte) productes a diversos menjadors socials de les comarques tarragonines.

 La col·laboració amb diverses entitats socials i organitzacions benèfiques a les comarques tarragonines s’ha traduït, des de començament d'any fins ara, en la donació de 400.000 quilos d’aliments i altres productes de primera necessitat, el que equival a més de 6.600 carros de la compra.