Lliurament d’aliments de Mercadona al Banc d’Aliments de Las Palmas

Mercadona dona 30 tones de productes de primera necessitat als bancs d’aliments de les Canàries

09 de novembre de 2022
  • Referma la seva col·laboració amb els bancs d'aliments de Tenerife i Las Palmas mitjançant el lliurament de productes com oli, arròs, tonyina, tomàquet fregit o galetes, després de renovar el seu conveni anual de col·laboració.
  • Des de principi d’any, la companyia de supermercats ha donat 1.300 tones d'aliments a diferents entitats benèfiques de les Canàries.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha lliurat 30 tones de productes de primera necessitat als bancs d'aliments de Tenerife i Las Palmas, com ara oli, arròs, tonyina, tomàquet fregit o galetes, fruit del compromís ferm de la cadena de fer costat als col·lectius més desfavorits.

La donació s'emmarca dins del conveni de col·laboració anual que s'ha renovat aquesta setmana de manera simultània a totes dues províncies perquè els aliments, que es lliuren en funció de les necessitats concretes que detecten tots dos bancs d'aliments, es distribueixin entre les entitats benèfiques que en són beneficiàries i arribin al consumidor final en perfecte estat.

Després del lliurament, el president del Banc d'Aliments de Tenerife, Hernando Cerón, va declarar: "Estem molt agraïts a Mercadona pel seu ajut constant, dins i fora del conveni, que ens permet continuar amb la nostra tasca d'atendre més de 20.000 beneficiaris." Per la seva banda, el president del Banc d'Aliments de Las Palmas, Pedro Llorca, va destacar "la gran implicació de Mercadona al llarg dels anys".

Els responsables de Relacions Externes de Mercadona de Las Palmas i Santa Cruz de Tenerife, Arcadio Peñate i David González, van lloar "la tasca encomiable que estan fent els bancs d'aliments per atendre les persones més necessitades" i van declarar que esperen que la contribució de la companyia "ajudi a pal·liar, en la mesura del que sigui possible, la demanda dels col·lectius més desfavorits".

Una política d’acció sostenible integrada en l’estratègia d’RSE de Mercadona

Un dels compromisos que Mercadona manté amb la societat és tornar part de tot el que en rep. Amb aquest objectiu es desenvolupa el Pla de Responsabilitat Social de la companyia, que atén el component social i ètic a través de diferents línies d'actuació que reforcen l’aposta pel creixement compartit.

En el marc d’aquesta política, Mercadona manté un compromís social amb els veïns i les veïnes de les zones en què té presència i activitat. En aquest sentit, des de principi d’any la companyia ha donat 1.300 tones d'aliments a diferents entitats benèfiques de les Canàries, xifra que equival a uns 21.500 carretons de la compra.

Lliurament de Mercadona al Banc d’Aliments de Tenerife  Lliurament de Mercadona al Banc d’Aliments de Tenerife.

Imatge de capçalera: Lliurament d’aliments de Mercadona al Banc d’Aliments de Las Palmas.