Lliurament d’aliments de Mercadona al Banc d’Aliments de Tenerife

Mercadona dona 15 tones de productes de primera necessitat al Banc d’Aliments de Tenerife

01 de juny de 2021
  • La companyia de supermercats referma la seva col·laboració amb l'organització amb el lliurament de 15 tones d'aliments com arròs, mandonguilles, salsitxes, tonyina, galetes o gofio (polenta torrada).
  • Així mateix, inicia aquest mes una col·laboració diària amb les entitats de repartiment San Vicente de Paul (Grup San Pío X) i Assemblea Comarcal Vall de La Orotava (la Creu Roja), que de dilluns a divendres reben aliments dels supermercats més propers.
  • Mercadona col·labora amb 33 entitats benèfiques de les Canàries, a les quals el 2020 va donar 780 tones d'aliments, un 63 % més que l'any anterior a causa de la crisi sanitària i econòmica.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha lliurat avui dilluns quinze tones de productes de primera necessitat al Banc d'Aliments de Tenerife (BANCOTEIDE) com arròs, mandonguilles, salsitxes, tonyina, galetes o gofio (polenta torrada), fruit del compromís ferm de la cadena de fer costat als col·lectius més desfavorits, una tasca que ha reforçat a conseqüència de la crisi sanitària i econòmica.

La donació s'emmarca dins del conveni de col·laboració que han renovat aquest matí perquè els aliments es distribueixin entre les diferents entitats sense ànim de lucre beneficiàries del Banc d'Aliments i arribin al consumidor final en perfecte estat.

Hernán Cerón, president del Banc d'Aliments de Tenerife, agraeix "aquesta ajuda que ens permetrà seguir amb la nostra activitat benèfica de repartiment d'aliments bàsics a les famílies desfavorides de la nostra província, i més tenint en compte les dificultats d'abastiment que estem patint a causa de la COVID-19".

D'altra banda, la companyia de supermercats ha iniciat aquest mes de maig una col·laboració diària amb les entitats de repartiment San Vicente de Paul (Grup San Pío X) i Assemblea Comarcal Vall de La Orotava (la Creu Roja) a través del lliurament de productes de primera necessitat, com ara fruita i verdura, lactis, carn, peix, embotit, pa o pastes.

Les donacions es fan a primera hora, de dilluns a divendres, des dels supermercats més propers als centres. Els productes, que són aptes per al consum, però no per a la venda, es lliuren en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària.

Jorge Pérez, director de Relacions Externes a Tenerife i Relacions Institucionals de les Canàries, ha destacat: “La situació d'excepcionalitat que estem vivint és molt canviant i requereix agilitat en les decisions, amb un únic objectiu: donar resposta a les necessitats de les persones més vulnerables en una situació de complexitat extraordinària com la que estem vivint."

Una política d’acció social sostenible en l’estratègia d’RSE de Mercadona

Mercadona manté un compromís social amb els veïns i les veïnes de les zones en què té presència i activitat. En el cas de les Canàries, durant l'any 2020 va incrementar un 63 % les donacions a causa de la crisi econòmica i social, fins a lliurar un total de 780 tones d'aliments a les diferents entitats benèfiques i menjadors socials de les illes amb què ja col·laborava habitualment.

Concretament a la província de Santa Cruz de Tenerife, la companyia col·labora amb el Banc d'Aliments, la Creu Roja, Càritas i amb deu menjadors socials: nou a l'illa de Tenerife i un a La Palma.

Lliurament d’aliments de Mercadona al Banc d’Aliments de TenerifeLliurament d’aliments de Mercadona al Banc d’Aliments de Tenerife.