All sec de la secció Fruita i Verdura de Mercadona

Mercadona compra més de 6.500 tones d’all sec d’origen nacional per a aquest any

21 de abril de 2020
  • Es tracta d'un all de la varietat morada, que es comercialitza en una malla de 400 grams i de 250 grams.
  • En l’aposta per la fruita i la verdura de proximitat, l'all sec que es ven a les més de 1.600 botigues de Mercadona és d'origen nacional durant tot l'any.
  • La companyia va vendre aproximadament 6.000 tones d’all sec el 2019.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i la verdura de proximitat, ha fet que la companyia hagi comprat 6.500 tones d'all sec d'origen nacional per a la campanya d'aquest any. Es tracta d'un all de la varietat morada, disponible a la secció Fruita i Verdura, que es comercialitza en una malla de 400 grams i de 250 grams.

La companyia, que el 2019 va vendre aproximadament 6.000 tones d’all sec, treballa sempre amb proveïdors d’origen nacional per oferir aquest producte a totes les seves botigues. En concret, treballa amb J.A. Corell SL, ubicat a Minaya (Albacete); Producciones Agrícolas Cordobesas SL, ubicat a Cabra (Còrdova); Cebollas Tara SL, ubicat en Requena (València); SDAD Coop. del Campo San Isidro El Santo i Actividades de Producción y Comercialización La Veguilla, ubicats tots dos a Las Pedroñeras (Conca).

Compromesos amb els productes d’origen nacional

El 2019 les compres de Mercadona a Espanya van assolir un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, la companyia dona suport a la iniciativa "Fruites i Verdures de temporada" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació.

Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la contractació alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

All sec disponible a la secció Fruita i Verdura de MercadonaAll sec disponible a la secció Fruita i Verdura de Mercadona.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà