Especialista de Mercadona fent una sessió de coinnovació amb una

Mercadona complementa les sessions presencials de coinnovació amb els seus clients amb videotrucades

12 de maig de 2020
  • La companyia adapta el seu Model de Coinnovació, que es caracteritza per escoltar el client constantment per a desenvolupar i millorar els productes.
  • El 2019 la companyia va fer 12.500 sessions i va desenvolupar 325 productes nous a través de la coinnovació amb el client.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, complementa les sessions presencials de coinnovació amb el client, que persegueixen desenvolupar i millorar l'assortiment, amb videotrucades. Des que va començar l'estat d'alarma, els treballadors dels departaments de Prescripció de la companyia fan sessions de coinnovació amb aquest nou sistema, alhora que comproven la qualitat de nous productes i millores, adaptant els mitjans per poder seguir mantenint el ritme i fer tant reunions com formacions. D'aquesta manera, la companyia garanteix la continuïtat del seu Model de Coinnovació, que es caracteritza per escoltar "El Cap" (client) constantment i desenvolupar, en col·laboració amb el Proveïdor Totaler, productes des de l'experiència del consumidor.

Gràcies a aquest Model de Coinnovació i als més de 160 especialistes, treballadors de Mercadona responsables de copsar les necessitats dels "caps", sigui a peu de botiga, en algun dels 19 centres de coinnovació que la companyia té ubicats a Espanya i a Portugal o bé a casa dels clients mateixos per a definir l'assortiment que necessiten, el 2019 la companyia va fer més de 12.500 sessions i va desenvolupar 325 productes nous a través de la coinnovació. La situació actual que s'està vivint ha suposat l'adaptació d'aquests processos per garantir que el desenvolupament i la millora de l'assortiment de Mercadona continuïn.

Model de Coinnovació: l'Estratègia Davantal

Des del 2011 la companyia desenvolupa la seva Estratègia Davantal, basada a compartir amb els clients experiències i costums de consum, neteja de la llar, higiene personal i cura de mascotes, per a traslladar-les després als Proveïdors Totaler i impulsar, d'aquesta manera, una col·laboració directa en el procés d'elaboració dels millors productes desenvolupats i fabricats des de l'experiència del client.

Aquest projecte pioner és un valor diferencial de la companyia que, any rere any, multiplica la creativitat i reforça la innovació. El 2019 la companyia hi va invertir 0,5 milions d'euros.

Vídeo en espanyol

Especialista de Mercadona contrastando la calidad en su domicilioEspecialista de Mercadona comprovant la qualitat al seu domicili.

Especialista de Mercadona realizando una sesión de coinnovación con una “jefa” (clienta) por videollamadaEspecialista de Mercadona fent una sessió de coinnovació amb una "cap" (clienta) per videotrucada.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà