Noves cistelles de Mercadona en botiga.

Mercadona comença a col·laborar amb el menjador social Virgen de las Angustias d'Ayamonte (Huelva)

23 de juny de 2017
  • La companyia ja col·labora amb altres tres menjadors socials a la província, situats a Huelva capital, Lepe i Cartaya.

Mercadona comença a col·laborar amb el menjador social Virgen de las Angustias en la localitat d'Ayamonte, al que lliurarà diàriament productes de primera necessitat que són aptes per al consum però no per a la venda. Els lliuraments són realitzats directament per Mercadona, de dilluns a dissabte, a primera hora del matí.

Mercadona segueix desenvolupant el seu pla d'acció social per mitjà del suport a diverses institucions i entitats socials a Huelva, província en la qual ja col·labora amb el Menjador Social Virgen de la Cinta, a Huelva capital, i amb altres dos menjadors a Lepe i Cartaya, als quals suma ara el menjador social Virgen de las Angustias, a Ayamonte. La companyia de supermercats també col·labora amb el Banc d'Aliments de Huelva tant amb la donació de productes de primera necessitat com en les operacions quilo i la Gran Recollida organitzades per aquesta entitat. Durant l'any 2016 Mercadona va lliurar en total més de 147 tones d'aliments a diferents entitats socials a la província de Huelva. 

El Menjador Social Virgen de las Angustias va començar a funcionar al desembre de 2013, atenent a més de 50 comensals des del primer mes. Aquest servei de l'Economat Social San Vicente de Paul té per objecte distribuir menjar elaborat (primer i segon plat, postres i pa) a les famílies més necessitades d'Ayamonte.