Mercadona colabora Recogida Bancos de Alimentos Espana

Mercadona col.labora en la Gran Recollida per als Bancs d'Aliments de tota Espanya

24 de novembre de 2016

Mercadona colabora en la Gran Recogida para los Bancos de Alimentos de toda España

  • La companyia participa en la Gran Recollida d'aliments organitzada per la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments els dies 25 i 26 de novembre.
  • Mercadona col.labora amb la ubicació de punts de recollida d'aliments en més de 1.200 dels seus supermercats de tota Espanya i amb la disposició dels seus recursos humans i logístics.

Mercadona s'uneix, un any més, a la Gran Recollida per als bancs d'aliments de tot el territori nacional mitjançant la col.locació de punts de recollida d'aliments en més de 1.200 botigues. Aquesta iniciativa compleix aquest any el seu 20º aniversari.

A la Gran Recollida de 2015, gràcies als voluntaris participants i a la solidaritat de milers de clients, Mercadona va lliurar els aliments i productes bàsics recollits a través dels seus recursos humans i logístics als Bancs d'Aliments, perquè s'encarreguessin de distribuir-los entre els seus usuaris de tota Espanya.

Des de Mercadona animem als nostres clients a participar amb la seva solidaritat en els punts de recollida d'aliments que estaran situats en les nostres botigues aquest divendres 25 i dissabte 26 de novembre.

Més informació sobre la Gran Recollida en la  Federació Espanyola de Bancs de Aliments (FESBAL).

Donaciones de alimentos Mercadona

A l'exercici 2015, dins de les seves accions de compromís social, Mercadona va donar 4.200 tones d'aliments i altres productes bàsics a organitzacions benèfiques i socials de tota Espanya, l'equivalent a 70.000 carros de la compra. A més, Mercadona aplica diverses estratègies per evitar el desaprofitament d'alimentos.

Document en espanyol

Mercadona colabora en la Gran Recogida

Descargar