Lliurament d'aliments per part d’una treballadora de Mercadona

Mercadona col·labora amb el menjador social La Milagrosa de Las Palmas de Gran Canaria

16 de juliol de 2018
  • Mercadona donarà diàriament productes de primera necessitat al menjador social i casa d’acollida La Milagrosa, CIA Hijas de la Caridad, situat a Las Palmas de Gran Canaria
  • Durant l'any 2017, Mercadona va donar a les Canàries més de 320 tones de productes de primera necessitat a bancs d'aliments i menjadors socials

Mercadona i el menjador social i casa d'acollida La Milagrosa han iniciat una col·laboració que consistirà a fer una donació diària d'aliments de primera necessitat per distribuir-los a les persones més necessitades, a través de la gran tasca social que fa aquesta ONG amb el seu menjador. La donació es farà a primera hora del matí, gràcies als recursos logístics i humans que també aporta Mercadona. Els productes es lliuren en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària per a la seva preparació i/o consum.

El dimecres 11 de juliol passat es va fer el primer lliurament de productes peribles amb la presència de la responsable del menjador social La Milagrosa, sor M.ª Dolores Cruz, que ha agraït a Mercadona la seva col·laboració. "És molt important per a la nostra tasca l'aportació d'una empresa tan compromesa amb la Societat com Mercadona".

En aquest sentit, Mercadona vol destacar la gran tasca solidària que desenvolupa el menjador social i casa d'acollida La Milagrosa on diàriament s'ofereixen àpats als més necessitats. La companyia, a través del seu director provincial de Relacions Externes, Arcadio Peñate, ha indicat també el següent: "volem agrair a sor M.ª Dolores Cruz i a tot el seu equip la seva total disposició, i destaquem la gran qualitat de les instal·lacions de què disposa, on hem pogut comprovar el servei inestimable que presta cada dia a aquelles persones que es troben en una situació difícil. Amb aquesta col·laboració esperem poder contribuir a fer que aquesta situació sigui una mica més suportable (...). Des de Mercadona agraïm molt enèrgicament l'esforç conjunt dels nostres clients, treballadors i voluntaris, que fan possible que les accions solidàries esdevinguin una ajuda real i efectiva".

Durant l'any 2017, Mercadona va donar a les Canàries més de 320 tones de productes de primera necessitat a bancs d'aliments i menjadors socials. Concretament, a la província de Las Palmas, col·labora amb el Banc d'Aliments de Las Palmas, els menjadors socials de Càritas a Gran Canaria i N.ª Señora del Carmen. A Fuerteventura, Mercadona col·labora amb El Refugio Majorero, Misión Cristina Moderna i, a Lanzarote, amb la Fundación Canaria Flora Acoge.

Fins el maig del 2018, des de Mercadona s'han donat més de 3.000 tones de productes de primera necessitat a 149 entitats benèfiques de tot Espanya, xifra que equival a 50.725 carretons de compra.