Carros de Mercadona en una botiga

Mercadona col·labora amb Càritas Diocesana de Canàries i amb el menjador social de Misión Cristiana Moderna de Fuerteventura

30 de desembre de 2017
  • Mercadona renova el seu acord de col·laboració amb Càritas Diocesana de Canàries amb la donació de 6 tones d'aliments de primera necessitat. L'acord també inclou donacions diàries per part de Mercadona a Càritas Diocesana de Canàries a Las Palmas de Gran Canaria.
  • La companyia també donarà diàriament productes de primera necessitat al menjador social de Misión Cristiana Moderna a Fuerteventura.

Mercadona i Càritas Diocesana de Canàries han signat un acord de col·laboració que formalitza la seva relació amb la finalitat de fer una donació d'aliments de primera necessitat per distribuir-los a les persones més necessitades, a través de les diferents entitats benèfiques, aprofitant la gran labor de Càritas Diocesana de Canàries.

Mercadona lliurarà més de 6 tones d'aliments a l'entitat durant el 2018, l'aportació del qual es realitzarà en les instal·lacions que Càritas Diocesana de Canàries posseeix a la capital de la província de Las Palmas.

El Director de Relacions Externes de Mercadona a Las Palmas, Arcadio Peñate, i el Director de Càritas Diocesana de Canàries, Gonzalo Marrero, han rubricat l'acord a la seu de Càritas Diocesana de Canàries que té a la capital de la província de Las Palmas. Durant la signatura, des de Mercadona s'ha agraït a Càritas Diocesana de Canàries “el seu treball i dedicació al servei dels més necessitats” i el Director de Càritas Diocesana de Canàries, Gonzalo Marrero, ha agraït enormement “la contínua iniciativa solidària de Mercadona en col·laboració amb Càritas, tant en el lliurament dels seus productes diàriament, com en les més de 6 tones donades, que en aquests moments ens són tan necessàries per atendre a les persones més necessitades de la nostra ciutat i província”.

A més, Mercadona i el menjador social de Misión Cristiana Moderna a Fuerteventura han iniciat una col·laboració que consistirà a realitzar una donació diària d'aliments de primera necessitat per distribuir-los a les persones més necessitades a través de la gran labor social que realitza amb el seu menjador a Fuerteventura. La donació es realitzarà a primera hora del matí i els productes es lliuraran en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària per a la seva preparació i/o consum.

El Responsable del menjador social de Misión Cristiana Moderna a Fuerteventura, Ángel Hernández, ha agraït a Mercadona la seva col·laboració “amb els productes frescos que ens doneu diàriament podrem complementar l'alimentació dels més necessitats a la Illa i és una benedicció per a nosaltres”. Per la seva banda, Arcadio Peñate, Director de Relacions Externes de Mercadona a Las Palmas, comenta que “des de Mercadona agraïm molt enèrgicament l'esforç conjunt dels nostres clients, treballadors i voluntaris, ja que entre tots hem fet possible que les accions solidàries es converteixin en una ajuda real i efectiva per a aquells conciutadans que travessen una situació de necessitat”.

Durant el 2016 Mercadona va donar a Canàries més de 311 tones de productes de primera necessitat a Bancs d'Aliments i menjadors socials. Concretament, a la província de Las Palmas col·laborem amb el Banc d'Aliments de Las Palmas, Càritas Gran Canària, El Refugio Majorero a Fuerteventura i la Fundació Canaria Flora Acoge a Lanzarote.

El 2017, Mercadona porta donades més de 8.000 tones de productes de primera necessitat a 142 entitats benèfiques de tota Espanya, que equivalen a 130.000 carros de compra.