Castanyes origen Espanya a Mercadona

Mercadona augmenta les compres de castanya espanyola un 12 % fins a superar les 1.000 tones

05 de novembre de 2021
  • La campanya d'aquest fruit tan típic de la tardor comença a l'octubre i arriba fins al mes de desembre.
  • La cadena aposta pel producte de proximitat, de manera que compra castanyes als Proveïdors Totaler Miguel Areán e Hijos, Campo y Tierra del Jerte i Agrupación de Cooperativas del Valle del Jerte.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i de proximitat fa que tingui previst comprar més de 1.000 tones de castanya d'origen Espanya aquesta temporada, que acaba el mes de desembre vinent.

La cadena adquireix aquest fruit, que es ven en malles d'un quilo i de mig quilo, als Proveïdors Totaler Miguel Areán e Hijos (Chantada, Lugo), Campo y Tierra del Jerte (Malpartida de Plasencia, Càceres) i Agrupación de Cooperativas del Valle del Jerte (Valdastillas, Càceres), procedents de camps d’Ourense, Lugo, Pontevedra, Lleó, Càceres i Zamora.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa "Fruites i verdures de temporada" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA). Així mateix, defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Castanyes d’origen Espanya, al lineal de MercadonaCastanyes d’origen Espanya, al lineal de Mercadona.

Recollida de castanyes al campRecollida de castanyes al camp.