Carabassa cacauet d’origen Espanya, al lineal de Mercadona

Mercadona augmenta les compres de carabassa espanyola fins a superar les 2.370 tones, un 6 % més que l’any 2020

17 de novembre de 2021
  • El fruit, la temporada del qual va de juny a febrer, procedeix de camps d'Andalusia, la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana i Castella-la Manxa.
  • La cadena aposta pel producte de proximitat, per la qual cosa compra carabassa cacauet als Proveïdors Totaler Ramafrut, Anecoop i Patricia Pilar.La cadena aposta pel producte de proximitat, per la qual cosa compra carabassa cacauet als Proveïdors Totaler Ramafrut, Anecoop i Patricia Pilar.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i de proximitat fa que tingui previst comprar més de 2.370 tones de carabassa cacauet d'origen Espanya aquesta temporada, que va de juny a febrer, un 6 % més que l'any passat.

La cadena adquireix aquest fruit als Proveïdors Totaler Ramafrut (Benaguasil, València), Anecoop (Xest, València) i Patricia Pilar (Portugal). Tots ells tenen els seus camps situats a Andalusia, la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana i Castella-la Manxa.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa "Fruites i verdures de temporada" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA). Així mateix, defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Carabassa cacauet d’origen Espanya, al lineal de MercadonaCarabassa cacauet d’origen Espanya, al lineal de Mercadona.