Llocs de treball vacants a Mercadona per al bloc logístic de Vitòria

Llocs de treball vacants a Mercadona per al bloc logístic de Vitòria

29 de maig de 2018

Hi ha llocs disponibles per treballar a Mercadona en el bloc logístic de Vitòria, amb l'objectiu de cobrir les necessitats de personal: frigoristes i electromecànics/iques.

Ofertes de feina per al bloc logístic de Mercadona a Vitòria

Mercadona treballa en el desenvolupament de la seva xarxa logística amb l'objectiu de transformar-la per optimitzar-ne tot el potencial. Per liderar l'eficiència en la seva cadena de subministrament, manté inversions constants des de fa més d'una dècada, fet que li ha permès no només reforçar la seva eficiència, sinó innovar amb l'eliminació als seus blocs de qualsevol manipulació i sobreesforç per part dels treballadors i les treballadores, cosa que contribueix a prevenir i reduir el risc d'accidents laborals. De fet, la companyia ha consolidat la seva aposta pel treball de qualitat als magatzems amb la posada en marxa de blocs logístics totalment automatitzats, pioners en el sector, que són, a més, un motor de competitivitat i productivitat.

Mercadona ha acabat la primera fase de les obres del bloc logístic de Vitòria (Àlaba) amb la posada en marxa de l'activitat de secs, envasos, fred i peribles, la qual cosa ha suposat fins ara una inversió de 50 milions d'euros. Aquest projecte es va iniciar el 2015 per proveir els supermercats que té al País Basc, Navarra, La Rioja, Cantàbria i Burgos.

Continuant amb el projecte per al bloc logístic de Mercadona a Vitòria, hi ha llocs de treball vacants a Mercadona per a frigoristes i electromecànics/iques:

Mercadona necessita personal per a logística amb els requisits següents:

Frigoristes:

  • FP II o grau superior de Fred Industrial / Manteniment en Instal·lacions Tèrmiques i Fluids.

Electromecànics/iques:

  • Cicle formatiu de grau superior o FP II equivalent en: Electricitat i Electrònica / Mecatrònica / Electromecànica / Automatització i Robòtica Industrial.
  • Coneixements necessaris: automatització, robòtica industrial i manteniment.

Consulta les ofertes de feina:

Frigoristes i electromecànics/iques per a manteniment a Vitòria

Condicions laborals per a personal de bloc logístic a Vitòria:

  • Tipus de contracte: indefinit.
  • Salari: 1.850 € bruts al mes amb progressió salarial (més diferents plusos depenent dels llocs).
  • Formació de les treballadores i els treballadors de Mercadona a càrrec de la companyia.
  • Promoció interna.

Més informació sobre les Condicions laborals a Mercadona.

Les persones interessades en les propostes de treball de Mercadona poden presentar la seva sol·licitud de feina a l’apartat "Ocupació" del nostre web i registrar-hi el seu currículum actualitzat.