Procedència de la llet Hacendado de Mercadona

Llet d'origen nacional a Mercadona

31 de maig de 2019
  • El 100 % de la llet Hacendado és d'origen nacional, com també més del 90 % dels productes lactis Hacendado.
  • En la seva aposta pel sector lacti nacional, Mercadona compra llet a més de 3.000 ramaders de diverses zones d'Espanya.

Per a la venda de llet Hacendado o per a la fabricació de formatges i iogurts Hacendado, Mercadona s'abasteix de proveïdors totaler que treballen amb més de 3.000 ramaders de diversos punts d'Espanya.

En concret, la llet Hacendado que es ven als supermercats procedeix de 3.126 ramaders de diverses zones productores d’arreu d’Espanya.

Per tant, la llet de Mercadona és 100 % d'origen nacional. De la mateixa manera, més del 90 % dels productes lactis Hacendado, com ara els formatges o els iogurts, també són d'origen espanyol.

La col·laboració de Mercadona amb els ramaders es basa en valors com l'estabilitat, la projecció de futur, la seguretat en la compra i l'especialització. D'aquesta manera, la companyia aconsegueix establir vincles, tant amb aquest sector, com amb l'agrícola, el ramader i el pesquer, fet que li permet desenvolupar una Cadena Agroalimentària Sostenible que ajudi a oferir un assortiment eficaç amb els millors proveïdors especialistes del seu sector. En total, Mercadona col·labora amb 9.000 agricultors, 5.500 ramaders i 12.000 pescadors de tot Espanya.

A més, Mercadona aposta per les matèries primeres d'origen nacional, sempre que sigui viable. N’és una mostra el fet que més del 85 % del total de productes que ven Mercadona són d'Espanya. En concret, Mercadona fa compres al país per valor de 18.640 milions d'euros a l'any i col·labora amb 2.387 proveïdors comercials i de serveis, i més de 20.000 pimes i productors de matèries primeres.

Qualitat de la llet Hacendado

La llet Hacendado ofereix les màximes garanties de Seguretat Alimentària i una gran qualitat. En diverses ocasions, la llet de Mercadona ha estat reconeguda entre les millors llets del nostre país pels consumidors.