Secció A punt per Menjar a Mercadona

La secció A punt per Menjar de Mercadona recupera els encàrrecs de plats de Nadal

22 de novembre de 2021
  • Entre les opcions destaca un assortiment de canapès, pollastre de corral farcit, garrí rostit, espatlla d’anyell i galta guisada.
  • A partir d'avui i fins al 28 de desembre, els clients poden demanar plats especials per a aquestes festes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, recupera, dins de la seva secció A punt per Menjar, els encàrrecs de plats de Nadal. Des d'avui i fins al 28 de desembre, els "Caps" (clients) podran demanar, en qualsevol de les més de 750 botigues que tenen aquesta secció, alguna de les diverses opcions que la companyia posa a la venda pensades per gaudir-ne durant aquestes festes.

Entre l'assortiment, destaca la safata amb 18 canapès freds, que es compon de barreges diferents com de salmó i anet o de formatge i figues. Com a plats principals, destaca el pollastre de corral desossat farcit d’escalunyes, tòfona, foie, prunes, brandi i cansalada; mig garrí rostit; espatlla d’anyell marinada amb sal, romaní, farigola i llimona, o bé la galta guisada amb salsa de vi negre. Tots aquests plats se serveix amb guarnició de patates a rodanxes i cebetes confitades.

Secció A punt per Menjar a MercadonaSecció A punt per Menjar a Mercadona.