Línia de producció de Wecolors a Vilassar de Dalt, Barcelona

Els proveïdors especialistes de perfumeria de Mercadona inverteixen 5 milions d’euros

23 de novembre de 2020
  • L'aposta de Mercadona per la innovació industrial a les zones on és present porta els proveïdors especialistes a millorar els seus productes i a buscar noves solucions.
  • Moltes d'aquestes empreses han incrementat plantilla, han executat inversions i han millorat els processos per a fer-los més respectuosos amb el medi ambient.
  • Les empreses Jesús Gómez, Wecolors i RNB reforcen la inversió amb novetats i millores en els seus productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, en la seva aposta constant per la industrialització de les zones on és present, continua desenvolupant l’assortiment amb proveïdors especialistes en perfumeria. Actualment, i amb l'objectiu de continuar innovant i modernitzant les seves instal·lacions, els proveïdors especialistes en perfumeria de la companyia tenen previst invertir aproximadament 5 milions d'euros al tancament del 2020 per continuar oferint a "El Cap" (client) els millors productes.

En el cas d’RNB, proveïdor Totaler situat a La Pobla de Vallbona (València) amb qui la companyia col·labora des de fa més de 25 anys, destaca la inversió de 2 milions d'euros destinats principalment a la reformulació, la recerca i la producció del seu assortiment, que està centrat en la categoria facial, corporal i de fragàncies. Així mateix, cal destacar que, per a la campanya de Nadal, la companyia ha creat 40 nous llocs de treball estables i de qualitat. Entre les darreres novetats, hi ha el lot per a dona Soplo Intense, que conté perfum, body milk i necesser maletí.

Jesús Gómez, especialista en fragàncies ubicat a Rafelbunyol (València), ha generat 7 nous llocs de treball estables i de qualitat, i ha fet una inversió de gairebé 1 milió d'euros en la millora de la refrigeració i l’automatització, en millores per al medi ambient amb la substitució de compressors d'absorció i caldera tèrmica per un sistema de planta refredadora que redueix les emissions de CO2, i en la millora del procés de gestió de residus amb noves compactadores. Tots aquests esforços s’encaminen sempre a reforçar la qualitat del seu assortiment, en què destaquen les colònies en miniatura, com la fragància per a dones Flower Boom o la d'homes Mistery.

Pel que fa a cosmètics, destaca el fabricant Wecolors de Vilassar de Dalt (Barcelona), amb una inversió de més de 2 milions d'euros en el desenvolupament de la campanya de Nadal 2020-2021, que uneix les millors fórmules de cosmètica de color i les solucions d'envasos més innovadores, especialment en aquesta col·lecció. Com a novetat, incorpora la paleta per a rostre i ulls intercanviable Supreme Deliplus, que conté ombres d'ulls, il·luminadors facials, una paleta interior intercanviable de viatge, un fullet amb looks inspiradors i una tapa mirall.

Línia de producció de Jesús Gómez a Rafelbunyol, ValènciaLínia de producció de Jesús Gómez a Rafelbunyol (València).

Línia de producció de Wecolors a Vilassar de Dalt, BarcelonaLínia de producció de Wecolors a Vilassar de Dalt (Barcelona).

Línia de producció d’RNB a La Pobla de Vallbona (València)Línia de producció d’RNB a La Pobla de Vallbona (València).

Lineal de La Perfumeria de MercadonaLineal de La Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat