Los Jardines de Infancia

Les llars d’infants, un valor afegit per a la conciliació dels treballadors de Mercadona

24 de novembre de 2016
  • La companyia disposa de centres d'educació infantil en alguns dels seus blocs logístics amb l'objectiu de millorar la conciliació laboral i familiar dels treballadors.
  • La llar d’infants Piu-Piu, originària del centre logístic de Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona), celebra el seu quinzè aniversari ja a les noves instal·lacions del bloc logístic d'Abrera.

L'any 2001, la companyia va ser pionera a aplicar per primer cop a Espanya aquesta mesura per ajudar a la conciliació família-treball dels treballadors de Mercadona d'alguns dels seus blocs logístics. A més de la llar d’infants del bloc logístic d'Abrera, Mercadona també disposa de centres d'educació infantil en altres blocs logístics: Huévar del Aljarafe (Sevilla), San Isidro (Alacant) o Ciempozuelos (Madrid).

El mes de setembre passat, la llar d’infants Piu-Piu del bloc logístic de Mercadona a Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) es va traslladar al nou bloc logístic d’Abrera de Llobregat, també a Barcelona. Aquest centre infantil compleix quinze anys de servei a centenars de famílies que han pogut gaudir i gaudeixen d'aquest valor afegit que Mercadona posa a la disposició de la seva plantilla. 

Educadora y bebés en el jardin de infanciaUna educadora conta un conte als alumnes de la guarderia del bloc logístic d'Abrera. 

Concretament, en la llar d’infants del centre logístic d'Abrera creixen 30 nens i nenes d'edats compreses entre 0 i 3 anys. Un dels avantatges principals de la guarderia, que obre els 365 dies de l'any de 6.00 a 22.00 hores, és que té torns de matí, tarda i nit, fet  que aporta flexibilitat per a l'adaptació a l'horari dels treballadors de Mercadona. A més, el centre d'educació infantil es compon d’un equip de professionals entre els quals hi ha educadors, psicopedagogs, logopedes i mestres.

Coneix en aquest vídeo la història de Joan, treballador de Mercadona, i el seu fill, o la de la parella Sacri i Álvaro i el seu fill, primers usuaris de la guarderia fa ja 15 anys. Són solament alguns exemples de les històries de moltes altres famílies que gaudeixen d'aquest servei afegit com a treballadors de Mercadona

Vídeo en castellà

Condicions laborals a Mercadona 

A Mercadona el treballador és un element molt valuós. Mercadona disposa d'una política de Recursos Humans encaminada a buscar la satisfacció de tots els treballadors i treballadores de Mercadona. Entre altres valors, Mercadona aplica un model de Recursos Humans reconegut per oferir ocupacions estables i de qualitat, oferir formació i promoció i salaris per sobre de la mitjana del sector.