Taronges de proximitat al lineal de fruita i verdura de Mercadona

Comença la campanya de taronges de proximitat a Mercadona

13 de novembre de 2018
  • A Mercadona pots trobar taronges d'origen nacional fins al mes d'agost.
  • Mercadona preveu comprar més de 200.000 tones de taronges a més de 2.500 proveïdors locals.

Mercadona inicia la campanya de taronges d'origen nacional. La taronja de proximitat està a la venda a la secció de Fruita i Verdura de Mercadona des de finals d'octubre fins al mes d'agost del 2019. La taronja es ven tant en malla com a granel i també se’n pot gaudir al servei de suc de taronja acabat d'esprémer.

En la campanya de 2018-2019, Mercadona té previst comprar més de 200.000 tones de taronges a més de 2.500 proveïdors locals de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Múrcia, Catalunya o les Canàries.

Aquesta temporada comença amb les taronges de la varietat Navelina i, posteriorment, es van oferint taronges de les varietats Navel/Navelate, Lane-Late, Lane-Late Powell i Valencia-Late. La primera taronja de la temporada té un toc d'acidesa i, a mesura que avança la campanya, la taronja va augmentant en dolçor.

Les taronges de Mercadona s'ofereixen en un punt òptim de maduració i amb la màxima frescor, ja que es transporten a les botigues en el menor temps possible mitjançant el servei logístic de la companyia.

La taronja és una fruita amb moltes possibilitats. Es pot consumir sencera o en postres, melmelades, sucs, rebosteria o dolços. A més, és un fruita amb antioxidants naturals i vitamina C, que ajuden en aquesta època de l'any.

Com pots trobar les taronges a Mercadona

  • Taronges a granel.
  • Taronges en malla de 3 kg.
  • Taronges en malla de 6 kg.
  • Servei de suc de taronja acabat d'esprémer. En aquest servei, l'entrada de taronja d'origen local és més tardana, ja que es va incorporant progressivament des del mes de novembre; es garanteix igualment una taronja de gran sabor i qualitat.

Vídeo en castellà

Origen de les taronges de Mercadona

Mercadona ofereix taronges de proximitat en malla i a granel en tots els seus supermercats des de finals d'octubre fins al mes d'agost de l'any vinent, gràcies als acords amb més de 2.500 proveïdors locals de cítrics.

En el moment en què s’esgota la producció de la campanya de taronja nacional, s'importen taronges procedents d'altres orígens. Això passa només durant dos mesos a l'any, entre finals d'agost i finals d'octubre. D'aquesta manera, més del 90 % de les taronges de Mercadona són d'origen local.

Mercadona fa compres a Espanya per un valor superior als 17.500 milions d'euros a l'any i manté acords comercials amb 8.600 agricultors, 12.000 pescadors i 5.200 ramaders del sector primari.

Mercadona se suma a la campanya del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació "Fruta y Verdura de aquí y de ahora", que recomana el consum de fruita i verdura de manera regular.