Mercadona s'adhereix al Dia Nacional del Celíac en el seu compromís constant amb les persones que pateixen intoleràncies o al·lèrgies alimentàries.

Celebra el Dia Nacional del Celíac amb Mercadona

27 de maig de 2019
  • El 27 de maig se celebra el Dia Nacional del Celíac, una data que pretén donar visibilitat i suport a les persones celíaques.

A Mercadona celebrem el Dia Nacional del Celíac renovant el nostre compromís amb la qualitat de vida d'aquestes persones. La malaltia celíaca es caracteritza per la intolerància permanent al gluten, que es presenta en individus predisposats genèticament i que produeix una reacció inflamatòria, de base immune.

Com a idea, en aquest vídeo hem seleccionat cinc plats amb productes sense gluten de Mercadona per esmorzar, menjar alguna cosa a mig matí, dinar, berenar i sopar. És tan sols una petita mostra de la gran quantitat de productes aptes per a persones celíaques que pots trobar a les nostres botigues.

Assortiment de productes sense gluten de Mercadona en creixement constant

En la darrera dècada, hem ampliat el nostre assortiment de productes sense gluten. Actualment, tenim més de 1.250 productes lliures d'aquesta proteïna, envasats adequadament i identificats.

A Mercadona tenim en compte també altres al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. És per això que treballem cada dia en la millora de l'assortiment i la identificació de productes sense al·lergògens.

Col·laboració amb associacions de persones celíaques

Mantenim una relació estreta amb diferents associacions de Celíacs, intoleràncies i altres al·lèrgies, com ara la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE), l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten (ACSG), l'Associació Espanyola de Persones amb Al·lèrgia a Aliments i Làtex (AEPNAA) i l’Associació Celíacs de Catalunya (SMAP), entre d'altres. L'objectiu conjunt que ens uneix és la col·laboració per trobar solucions que satisfacin les necessitats de totes les persones i poder oferir-los productes aptes per a les seves dietes amb totes les garanties.

Des d'aquí, donem suport en aquest dia especial a totes les persones celíaques i a les associacions que treballen a favor d'aquest col·lectiu.

Altres recomanacions

Si vols conèixer més productes aptes per a celíacs, dona un cop d'ull a tots aquests productes sense gluten de Mercadona.