Mango de Mercadona sencer i tallat.

Campanya de mango de proximitat a Mercadona

06 de octubre de 2017
  • Mercadona ofereix mango procedent d'Andalusia en les seves botigues de Península i Balears.
  • El mango, una fruita tradicionalment exòtica, es conrea en camps andalusos per a Mercadona. 

Des de setembre, Mercadona ven en les seves botigues de Península i Balears mango conreat a la províncies de Màlaga i Granada.

El mango és una fruita perfecta per consumir com a fruita fresca, en liquats, sorbets i gelats, en amanides i postres o per a l'elaboració de salses per a carn o el seu acompanyament.

L'aposta de Mercadona pels productes frescs i, concretament, per la fruita i verdura de proximitat, ha impulsat que la cadena de supermercats comprés la passada campanya 1.800 tones de mango a proveïdors andalusos.

Per a aquesta nova campanya, la companyia comercialitzarà mango procedent de proveïdors de la Axarquía (Màlaga) en totes les botigues de Península i Balears.

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) i els experts en nutrició recomanen augmentar el consum de fruites i verdures o un consum mínim de 5 racions de fruita i verdura al dia.

Mercadona, compromesa amb els productes de proximitat, recolza la iniciativa "Fruita i Verdura d’aquí i d’ara” del Ministeri d'Agricultura per recomanar el consum de fruita i verdura de manera regular. Les fruites i verdures, caracteritzades per la seva qualitat, sabor i varietat, aporten vitalitat a l'organisme. A més, en el marc del seu compromís amb el sector primari espanyol, Mercadona col·labora amb 8.000 agricultors, 12.000 pescadors i 4.800 ramaders.

El mango de Mercadona en una versió innovadora

Mercadona també ofereix una salsa de mango amb ingredients 100% naturals elaborada pel seu interproveïdor Frutas Montosa. Es tracta d'un producte innovador que se suma a l'assortiment de Mercadona caracteritzat per oferir la millor relació qualitat-preu per als seus clients.