cremas de Mercadona

Arriba l'estiu i torna a circular la badomeria sobre les cremes de Mercadona

13 de maig de 2016

Circula la badomeria que Sanitat retira 11 productes Deliplus i Solcare de Mercadona i aquesta informació és totalment falsa.

Les cremes Deliplus i Solcare de Mercadona són, i han estat sempre, totalment segures per a la salut del consumidor.

Com tots els anys per aquestes dates, circula la badomeria informant que Sanitat retira 11 productes Deliplus i Solcare. Aquesta informació, com ja va informar l'Agència Espanyola de Medicaments y Productes Sanitaris (AEMPS) en un comunicat a 2012 i diverses associacions de consumidors en repetides ocasions, és completament FALSA.

 

Què va succeir?

A l'agost de 2012, l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) va advertir que 11 cremes de les marques Solcare i Deliplus, fabricades per RNB Cosmétics, incloïen un incompliment legislatiu al seu etiquetatge que, en cap cas, suposava risc sanitari. Encara que no representava cap risc per a la salut dels consumidors, com va explicar clarament la pròpia AEMPS en un comunicat, en Mercadona decidim retirar voluntàriament tots aquests productes de les nostres botigues i requerir la seva fabricació amb una nova fórmula d'acord amb les recomanacions legislatives de l'Agència

Qualitat de les cremes de Mercadona

No obstant això, aquesta badomeria torna a circular tots els anys per aquestes dates. A Mercadona volem que coneguis tots els processos de qualitat que passen diàriament les nostres cremes. Per això, obrim les portes de RNB, laboratori cosmètic fabricant de les cremes de Mercadona, per explicar-t'ho.

Anualment es fabriquen més de seixanta milions d'unitats de cremes per a la Perfumeria de Mercadona. Et convidem a què coneguis com és el procés de fabricació de les cremes de Mercadona.


Seguretat alimentària i qualitat a Mercadona

Per a Mercadona la seguretat alimentària és irrenunciable en tots i cadascun dels productes del seu assortiment. La companyia compta amb un Sistema de Gestió de Qualitat i de Seguretat Alimentària que engloba tota la cadena de subministrament: des del seu origen fins al consumidor final. Et convidem a què descobreixis què hem fet a 2015.

Agraïm si ens ajudes a difondre aquesta informació i desmentir la badomeria.