Et presentem el nostre Programa de Bellesa Global Anti-Age, per a les pells que necessiten revitalitzar-se.

Programa de Bellesa Global Anti-Age

24 de gener de 2020

Busques un tractament antiedat? Prova el nostre Programa de Bellesa Global Anti-Age.

Este tractament de bellesa està formulat per a les pells que necessiten restablir l'equilibri natural i recuperar la vitalitat. Es recomana usar-lo a partir de l'aparició dels primers signes d'envelliment cutani.

Quins productes conté el Programa de Bellesa Global Anti-Age?

Este tractament de bellesa es compon de:

2 boosters

  • Día: hidratant i antioxidant

Compost d'extracte d'hamamelis, d'un complex vegetal hidratant, vitamina B12, A i E. Contribuïx a protegir la pell de l'exposició solar, de l'estrés oxidatiu, hidrata i nodrix, i d’esta manera alentix el procés d'envelliment.

  • Nit: renovador y reparador

Conté àcid hialurònic i col·lagen, que ajuda a incrementar la densitat de la dermis, aporta el volum perdut i emplena les arrugues. Proporciona, a més, flexibilitat, suavitat i llisor a la pell.

Crema antiedat (per a dia i nit)

  • Conté alga marina, proteïna hidrolitzada de soja i glucans. Estos principis activen les sirtuïnes -responsables de la joventut i de l'oxigenació cel·lular-. Reduïx la deterioració de l'ADN, evita la degradació d'elastina i col·lagen, i té efecte refermant. A més, estimula els mecanismes de defensa de la pell.

Manera d’aplicar

Al matí:

  • Amb la pell neta, aplica 10 gotes del booster de dia sobre el palmell de la mà i estén-ho sobre la cara, el coll i l’escot amb uns tocs suaus. A continuació, aplica la crema antiedat (per a dia i nit) per les mateixes zones fent un massatge amb moviments ascendents fins que s’absorbisca del tot. En el moment de l'aplicació diürna es recomana usar després crema fotoprotectora.
  • Evita aplicar-ho en el contorn dels ulls.

A la nit:

  • Abans de dormir, amb la pell neta, aplica 10 gotes del booster de nit, tempera amb els palmells de les mans i estén-ho homogèniament fent un massatge amb tocs suaus per la cara, el coll i l’escot. A continuació, aplica la crema antiedat.
  • Evita aplicar-ho en el contorn dels ulls.

Altres recomanacions

T'apetix canviar el look de les ungles i els llavis? Prova la nostra Col·lecció Velvet Nudes.