Línia Kids Deliplus

Línia Kids Deliplus

13 de setembre de 2017

Dóna la benvinguda a la tornada al col·le amb els productes de la Línia Kids Deliplus!

Amb la Línia Capil·lar Kids Deliplus tens tot el necessari per a cuidar la higiene del delicat cabell dels xiquets i donar-li un aspecte ple d'energia.

A més, en la Línia Kids Deliplus també tens un Sabó de Mans amb una original olor a piruleta, que els encanta, i les Tovalletes Cara i Mans, amb un divertit perfum a gerd.

Línia Capil·lar Kids Deliplus, ideal per al cabell dels menuts

Amb la Línia Capil·lar Kids Deliplus tens tot el que necessites per a cuidar el cabell dels més xicotets de la casa.

Aquests són tots els productes que formen part de la Línia Capil·lar Kids Deliplus:

  • Xampú + Condicionador (2 en 1): El teu millor aliat cada dia per a llavar i desenredar el cabell dels xiquets. A més deixa el pèl net, perfumat i és fàcil d'aclarir.
  • Xampú Extrasuau: Aquest producte de la Línia Capil·lar Kids és ideal per a llavar amb delicadesa el cabell dels xicotets. La seua cuidada fórmula respecta l'equilibri natural del cabell i del cuiro cabellut.
  • Condicionador Extrasuau: Perfecte per a desenredar-los el cabell i poder pentinar els xiquets sense molests estirons.
  • Spray Desenredant Extrasuau: Amb aquest spray aconseguiràs desenredar i donar suavitat al seu pèl al mateix temps. Perfecte per a eliminar els nucs i embolics més fàcilment.
  • Gomina Extrasuau Kids: Ideal per a domar els remolins i fixar el seu pentinat amb l'estil que vols. Fórmula amb Provitamina B5 i glicerina que dóna lluentor i vitalitat al cabell sense deixar residus.

Sabó de Mans i Tovalletes Cara i Mans Kids Deliplus

En la Línia Kids Deliplus també tens productes per a la higiene dels xiquets.

  • Sabó de Mans Kids: Neteja i cuida les manetes dels xiquets amb aquest irresistible sabó, que els encantarà per la seua olor a piruleta. Els deixa la pell de les mans suau, perfumada i molt neta.
  • Tovalletes Infantils Cara i Mans Kids: Aquestes tovalletes tenen un divertit perfum a gerd i un pH neutre adaptat a la delicada pell dels menuts.

Per què triar la Línia Kids Deliplus?

Els productes de la Línia Kids Deliplus estan creats pensant en allò millor per a la pell i el cabell dels més menuts.

Els Xampús, el Condicionador, el Spray Desenredant, la Gomina extrasuau i el Sabó de Mans estan fabricats pels Laboratoris Maverick a Ulldecona (Tarragona), i les Tovalletes Infantils les fabrica Ubesol a les seues instal·lacions d’Atzeneta d´Albaida (València). Una nova mostra de l'aposta de Mercadona per les empreses espanyoles.

A més, la Línia Capil·lar Kids Deliplus utilitza fórmules extrasuaus que llaven i condicionen el seu cabell, sense danyar-lo gens ni mica i està testat baix control dermatològic, pediàtric i oftalmològic.

Aprofita cada dia la Línia Kids Deliplus, amb la qual aconseguiràs la millor neteja per al cabell i la pell dels més menuts de la casa.

Altres recomanacions

Tant per a bebés com per als xiquets, l’Aigua Perfumada Hippos és una excel·lent opció per a acompanyar als menuts de la casa amb un aroma de notes florals.

I per als adults, el Gel de Bany Dermo Aroma Menta Deliplus combina un perfum intens amb una frescor duradora, ideal per a la higiene diària.