Descobrix My Soul, la nova col·lecció de perfumeria elegant i sofisticada, per a ell i per a ella.

Fragàncies My Soul, el perfum de la sofisticació – Edició limitada

25 de novembre de 2019

My Soul és l'elegància feta perfum. Una col·lecció exclusiva inspirada en tu, de les que amaga el secret de la nostra perfumeria per a este Nadal i que t'estem revelant estos dies.

Una fragància que destaca per la seua sofisticació, refinada i elegant. Perfums florals, intensos i duradors ambientats en la nit, l'alta costura i l'estil.

My Soul disposa de dos fragàncies, una per a dona i una altra per a home:

  • My Soul for Her
  • My Soul for Him

El concepte de My Soul

My Soul es presenta amb un característic color verd maragda que reflectix la sofisticació, l'estil i l'elegància que estan presents en esta fragància.

Té un segell inspirat en l'estètica rococó que ens trasllada a un món de refinament i luxe.

La combinació dels acabats en or i verd intens fa d'esta creació una verdadera joia, des de la caixa fins al flascó amb la fragància que conté en el seu interior.

Una col·lecció de perfumeria que cuida tots els detalls, com l'interior del packaging fabricat en vellut verd que redunda en el concepte selecte i exclusiu d'este perfum.

My Soul for Her, elegant intensitat

El perfum My Soul per a dones conté:

  • Un envàs de perfum de 100 ml.
  • Nota olfactiva: floriental empolvorada musky.

Philippe Paparella-Paris, creador de la fragància My Soul for her:

"Per a My Soul, vaig centrar tota la meua atenció en l'elecció de les matèries primeres. Vaig elaborar un acord de flor blanca sobre una qualitat excepcional de gesmiler sambac, vaig afegir també neroli. Vaig donar forma al bouquet floral amb notes com el rosafen i el magnolan, que aporten una nota afruitada, molt més acolorida, més alegre. Vam afegir també una nota més addictiva amb un toc de canella que procedix del nostre programa de matèries primeres renovables de Madagascar i, finalment, per a ajustar-nos al brie, vam sofisticar la nota amb un afegit de notes de fusta pàtxuli que provenen de Sulawesi (Indonèsia)".

Esta fragància floriental té tocs empolvorats i notes de flor de taronger. És el complement perfecte per a les dones que viuen la vida amb intensitat.

Una proposta envoltant que conferix elegància amb molta sofisticació.

My Soul for Him, caràcter i personalitat

El perfum My Soul per a homes conté:

  • Un envàs de perfum de 100 ml.
  • Nota olfactiva: fougère especiada afustada.

Ilias Ermenidis, creador de la fragància My Soul for him:

"En la nota d'eixida, vaig triar treballar amb matèries molt vibrants. La bergamota de Calàbria, la millor, la del sud d'Itàlia, combinada amb pebre rosa i amb un toc de lavanda de Saillans, per eixe toc una miqueta francés, aromàtic al principi. La nota de cor és una combinació més narcòtica d'una fracció de pàtxuli, pàtxuli prisma, un dels nostres millors ingredients naturals i de la nota de fons, molt addictiva, l'he volguda més addictiva amb el cedre ambre, sàndal d'Austràlia i el vetiver d'Haití, sempre matèries primeres molt molt belles, sempre una elecció de qualitat, de molècules i de naturalesa excepcional per a My Soul for Him”.

La fragància My Soul per a homes manté un equilibri perfecte entre les notes fresques i lluminoses de pinya o bergamota amb una base de sàndal, vetiver i fustes de teca.

Una fragància que s'adapta a totes les ocasions, sense deixar de mostrar el seu caràcter i personalitat.

Edició limitada

Podràs trobar esta nova col·lecció en botigues només fins que s'acaben les existències.

Altres recomanacions

Descobrix el Secret de la Perfumeria per a este Nadal.

Ja coneixes la Col·lecció Extra Time?