El procés d'elaboració d'un producte de perfumeria va molt més enllà del que es percep a simple vista.

En Perfumeria el més important no es veu, tanca els ulls i descobrix-ho!

05 de novembre de 2020

"L'essencial és invisible als ulls". Esta bonica frase d'El petit príncep ens dona a entendre que l'essència de les coses i el seu autèntic valor no sempre es mostren de manera evident.

Per això, ara que s'acosta el Nadal, l'amprem per a reconéixer i reivindicar tot el que hi ha darrere de les nostres col·leccions, el treball callat i ocult en la concepció d'un perfum o d'un cosmètic.

El més important d'un producte de perfumeria no és visible a simple vista

En el món de la perfumeria ens fixem molt en el disseny, la marca o en qüestions que, en realitat, ens entren pels ulls però són més superficials, sense parar atenció al que de veritat importa. No obstant això, el més important d'un perfum, la seua essència, no es percep a simple vista.

Així, queda ocult un muntó de treball i un procés molt complex que és indispensable per a aconseguir uns resultats òptims: la selecció dels millors ingredients, la tasca de professionals de tot el món, hores d'esforç i talent dels nostres especialistes... en definitiva, la qualitat d'un perfum, la seua essència i allò que el fa únic.

Com és el procés d'elaboració d'un cosmètic o un perfum?

En primer lloc, es produïx una fase de captació, en la qual els nostres especialistes de producte recullen tota la informació del que necessiten/volen els nostres clients, parlant directament amb ells i escoltant-los.

Texto 1 Imagen Campaña Navidad

Esta informació es trasllada a un gerent de compres per a buscar els millors proveïdors a tot el món, experts de diferents àrees (perfums, cosmètica, complements, caixes, necessers...) que ens permeten sorprendre els clients, tant en continent com en contingut.

Texto 2 Imagen Campaña Navidad

A continuació, arriba el desenvolupament del producte, partint dels brífings de les necessitats dels nostres clients, s'utilitzen els millors recursos i matèries primeres.

Texto 3 Imagen Campaña Navidad

A partir d'ací, es generen propostes innovadores, seguint i creant tendència, amb les millors idees creatives, per a buscar la màxima excel·lència per als consumidors.

Finalment, es recullen les propostes dels proveïdors i es fa una selecció de les millors, amb l'objectiu que el resultat final siga el que el client busca. Aspirem a crear la millor opció per a tu.

Tanca els ulls per a veure més enllà

Texto 4 Imagen Campaña Navidad

Per això, enguany et convidem a tancar els ulls per a veure més enllà. D'esta manera, pots ser capaç de veure molt més, de centrar-te en l'essència i en el que connecta amb tu, percebre eixe afecte i treball de tants mesos per a oferir-te el millor producte per a tu.

Perquè, encara que el que importa no es veu, en Mercadona tenim molt clar que és important.

Altres recomanacions

Seguix totes les novetats en la secció de Perfumeria de la nostra web.