Desodorantes Cuidado Deliplus

Desodorants Cura Deliplus, per a pells que necessiten més cura i suavitat

27 de juliol de 2017

La fórmula dels desodorants Cura Deliplus inclou ingredients especialment indicats per a aquelles pells que necessiten una major cura i suavitat. Gràcies a açò, garanteix una protecció de fins a 48 hores contra l'olor i la suor.

Tria l'opció que millor s'adapte a les teues necessitats:

Cura Aloe

Ideal per a mantindre la cura de la pell amb extracte d’Àloe Vera, un ingredient ric en proteïnes i microelements, de propietats suavitzants i hidratants. Disponible també en tamany mini, per a portar-lo sempre amb tu.

Cura Avena

Per a pells sensibles, Cura Avena és el millor aliat per a mantindre la delicadesa d'aquest tipus de pells sense perdre protecció contra la suor. L'extracte d’avena és adequat per a la cura de la pell sensible, a més de tindre propietats suavitzants i antioxidants.

Cura Seda

La seda és un ingredient conegut per a la cura de la pell femenina i la bellesa. Aquest desodorant femení, indicat per a pells delicades manté la cura i la suavitat de la pell alhora que la protegeix contra la suor.

És recomanable:

Per a assegurar l'eficàcia dels desodorants Cura Deliplus, els aplicarem sempre sobre la pell neta i seca.

  • Si utilitzem roll-on, l’aplicarem sobre cada aixella de dalt a baix, 3 vegades per a obtindre una cobertura bona i uniforme. Deixar secar totalment abans de vestir-se.
  • Si utilitzem esprai, primer invertir el pot, agitar enèrgicament, polvoritzar a 15 cm de la pell durant 2-3 segons i deixar secar.

Línia de desodorants Cura Deliplus. Protecció en el teu dia a dia.

Altres recomanacions

Neteja amb delicadesa la teua pell amb el Gel de Bany Dermo Aroma Menta Deliplus.

A més, calma la sensació d'esgotament i pesadesa en els teus peus i cames amb el Spray refrescant i revitalizant per a peus i cames Deliplus. Notaràs una frescor immediata!