La nostra Crema de mans amb oli d'oliva Deliplus cuida i protegix esta zona del teu cos.

Crema de mans amb oli d'oliva, per a ús diari!

14 de juliol de 2020

Tens les mans seques? Cuida-les amb la Crema de mans amb oli d'oliva Deliplus. Nodrix, hidrata i repara la pell, i està recomanada per usar-la a diari.

La protecció de les mans és fonamental, ja que és una de les zones del cos que mostrem amb més freqüència. D'altra banda, les nostres tasques quotidianes i l'ús de determinats productes higiènics provoquen que les mans estiguen més exposades, per això necessiten un tractament específic.

Si vols regenerar i rejovenir la pell de les mans, utilitza la nostra Crema de mans amb oli d'oliva diàriament i comprovaràs els resultats molt prompte.

Principis actius i beneficis de la Crema de mans amb oli d'oliva Deliplus

Descobrix els cinc principis actius d’esta crema. La seua combinació aporta a la pell de les mans hidratació, nutrició, suavitat i una agradable sensació de benestar:

  • Oli d'oliva: nodrix intensament la pell de les mans.
  • Mantega de karité: reduïx la pèrdua d'hidratació
  • Extracte d'equinàcia: calma i ajuda a regenerar.
  • Esqualà: hidrata i reduïx la sequedat.
  • Vitamina E: antioxidant, amb beneficis antiedat.

Instruccions d'ús

La utilització d'este producte és molt senzilla. Només cal aplicar una xicoteta quantitat a les mans i fer un massatge suau. S'absorbix molt ràpidament i no deixa una sensació grassa.

Un format molt pràctic per a aplicar-la en qualsevol moment

Com que té un format pràctic, esta crema de mans es pot portar sempre damunt per a utilitzar-la en qualsevol moment. Cuidar les mans és molt necessari, ja que amb freqüència es veuen exposades a agents que produïxen sequedat i deshidratació, com els sabons i gels hidroalcohòlics.

Altres recomanacions

Si vols cuidar i suavitzar la pell del teu cos, prova el nostre Exfoliant mineral natural amb sals del mar Mort.