Coneix el nostre Fluid esponja il·luminador desenvolupat en coloret, il·luminador i bronzejador.

Colorets, il·luminador i bronzejador líquid amb esponja, seguix la tendència!

09 de juliol de 2024

T'apliques l'il·luminador i el coloret líquid amb esponja? És una de les tendències del moment. Les esponges de maquillatge s'han tornat molt populars per la seua capacitat per a oferir una aplicació suau i uniforme. Per això, hem inclòs un producte innovador en el nostre assortiment fix, un imprescindible de maquillatge del qual ja parlen tots.

Esta és l'última innovació de Deliplus Color: un il·luminador que deixa una cobertura impecable i un acabat natural i lluminós. La seua fórmula única s'adapta a la teua pell i crea un llenç perfecte i radiant. Gràcies a la seua esponja integrada, és molt fàcil i precís d'aplicar. Atrevix-te a provar-lo i lluïx una pell enlluernadora!

Blush – Colorets facials lluminosos

Coloretes faciales luminosos  Mercadona

Descobrix el nostre Blush, el coloret facial indicat per a aconseguir un rubor natural i resplendent. La seua textura lleugera es fon perfectament amb la teua pell i t'aporta un toc de color saludable i una brillantor lluminosa que realça les teues galtes de manera impecable.

Desenvolupat en dos tons:

  • Núm. 01 – Bresquilla.
  • Núm. 02 – Rosa mitjà.

Il·luminador i Bronzejador facial fluid:

Iluminador y bronceador facial fluido Mercadona

Highlighter – Il·luminador facial fluid

Este Il·luminador facial fluid és un producte revolucionari en el món del maquillatge, dissenyat per a ressaltar la lluminositat natural de la teua pell. La seua fórmula lleugera i sedosa es mescla sense esforç i et proporciona una brillantor radiant que il·lumina el teu rostre a l'instant.

Bronzer – Bronzejador facial lluminós

Si vols presumir d'un bronzejat natural i llustrós durant tot l'any, este bronzejador és just el que necessites. La seua fórmula lleugera es difumina suaument per a donar-te un aspecte bronzejat subtil i ben definit. És ideal per a afegir calidesa a la teua pell o ressaltar les teues faccions amb un afavoridor to lluminós.

Com s'usa:

Bronzer, Bronceador facial luminoso Mercadona

Per a obrir els productes, has de girar la part superior on està l'esponja en "on" perquè el producte isca i tornar-lo a tancar en "off" perquè es mantinga i es conserve adequadament.

Altres recomanacions

Descobrix el nostre Kit de pinzells per a maquillar-te amb resultats professionals

Transforma la teua mirada i aconseguix una delineació d'ulls perfecta amb la nostra gamma de Perfiladors d'ulls.

Tant si busques definició com si vols augmentar el volum de les teues pestanyes, solucions transparents, resistents a l'aigua, etc., les nostres Màscares de pestanyes s'adapten a qualsevol necessitat.